2777
2789
عنوان

بارداری

243 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من آی یو آی تعیین جنسیت ( پسر ) انجام داده بودم و اولین بار باردار شدم و  امروز ۱۲ هفته و یک روزم بود رفتم سونوگرافی nt مرحله اول و فهمیدم دوقلوئن و گفتن جنین دوقلوی دی کوریون_دی آمینیون یعنی ناهمسان 🥲خیلی شوکه م چون دکتر خودم برای قلبش که رفته بودم گفت که یکیه!  و بهم دکتر سونوگرافی با اینکه خیلی دقت نکرد و وقت نذاشت گفت دخترن ب احتمال ۹۰ درصد میخواستم بدونم چقدر درسته ؟؟کسی اطلاعاتی داره؟؟

عزیزم خوشبحالت دوقلو 😍

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

اخی چقدر باحال 

خوش به حالت دو قلو داری 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدر گریه کردم وقتی فهمیدم نه که ناراحت فقط خیلی شوکه شدم 🥲🥲

اشکالی نداره اول که خداروشکر کن دوتا نعمت با هم دوم ان تی دقیق نیس انومالی بهتر میگن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

سلام عزیزم ببین آی یو آی معمولا اسپرم انتقال میدن م جنین شما فکر کنم انتقال جنین داشتی ک قبلش برای آی وی اف یا آیسی کردن ک جنسیتشم تایید شده نمته اینجاست که هیچوقت یه جنین انتقال نمیدن دو تا سه تا چون سختیش برای خودتونه یه جنین ممکنه نگیره و اینکه دختر شده هنوز خیلی زوده بخوان بگن شما تا ۱۶هفتگی صبر کن

💫It's a scientific fact that gratitude reciprocates💫
درست میگید 🌹فقط شوکه م همش گریم میگیره

عزیزم خدا برات نگهشون داره من که خیلی ذوق کردم🤩

سلام عزیزم ببین آی یو آی معمولا اسپرم انتقال میدن م جنین شما فکر کنم انتقال جنین داشتی ک قبلش برای آ ...

نه انتقال جنین نبود روش آی یو آی با اسپرم بود که گفتن با روش شست شو و تغذیه با آلبومین بود و خودشون گفتن ک احتمال ۸۰ درصد میشه اما دکتر سونوگرافی امروز گفتن دختر .نمیدونم

فکر میکنم خیلی سخته استرس دارم  

استرس نداشته باش من مادربزرگم سه تا شکم دو قلو زاییده 😂

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز