jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 عنوان میشه بیاییدکمکم 36 بازدید | 4 پست این روازا خیلی افسرده ام دلم گرفته گلو مم احساس میکنم یجوری شده نفسم کوتاهی میکنه همیشه ناراحتم خیلی خیلی گلوم درد میگیره نمی تونم نفس بکشم اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁 1400/03/03 | 16:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
med0stu عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 575 گلم برو پیش روان پزشک ولی ببین دارم میگم خودت به خودت کمک کنی خیلی بهتره تا اینکه قرص مصرف کنی سعی کن تنها نباشی برقصکیک درست کنبا دوستات چت کن
jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 گلم برو پیش روان پزشک ولی ببین دارم میگم خودت به خودت کمک کنی خیلی بهتره تا اینکه قرص م ... ببین خواهرم من هبچکسی تو خیلم نیست دوست با معرفت و خوبی هم ندارم اخه کی منو پیش روانپزشک میبره 😭😔 اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 زندگیم و مغزو اعصابم و کلان فکرم درگیره نمیدونم چرا نمی تونم نفس بکشم اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
med0stu عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 575 ببین خواهرم من هبچکسی تو خیلم نیست دوست با معرفت و خوبی هم ندارم اخه کی منو پیش روانپز ... پس خودت به خودت کمک کن🥲منم افسرده ام حتی یه مدت قرص مصرف میکردم ولی عوارض داره خودتو سرگرم کن که بیچاره نشی