2777
2789

خب پس باهم انتقال داریم الان بهت میگم

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو عطاری کلی دمنوش گرمیجات بهت میده.  مغز پسته و بادام و گردو وزعفران و نبات   اسیاب کن رپزی یک قاشق بخور. زیاد حمام نرو. لبنیات کمتر مصرف کن.  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
من تجربه ندارم. ولی انشاالله قبل از انتقال جواب آزمایشت مثبت شه. انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره. ...

ممنونم ماه قبل انتقال دادم منفی شدم گفت دو ماه دیگه بیا

♥️ــــــNEVER GIVE UPــــــ♥️

هر روز نیم ساعت پیاده روی کن حتی در منزل

هر روز با چند قطره روغن سیاه دانه اطراف رحمت رو ماساژ بده در حد دو تا سه دقیقه.

هر روز صبح ناشتا حتما یک قاشق جوانه گندم تازه بخور.

بعد از انتقال تا یک ماه کامل استراحت مطلق کن. بعد از انتقال هر روز صبح یک قاشق نشاسته بریز داخل یک لیوان آب حل کن و بخور.

بعد از انتقال حتما حتما روزی یک لیوان شیر سویا بخورید از انتقال اصلا هویج عسل جگر زعفران نخور. 

حتما حتما چون استراحت مطلقی بعد از انتقال میوه تازه مثل چند تا انجیر یا یک گلابی و یا سه تا آلو بخور تا یبوست نشی.

الهی که خدا دامنت رو سبز کنه عزیزم

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

هر شب موقع خواب شکم و پهلو ها را با روغن سیاه دانه چرب کن بعد با حوله ببند که جای رحمت گرم باشه موقعی پریدی هم روز روغن بزن هم شب هر روز صبح و شب دم نوش بابونه یا گل سرخ آویشن دم کن بخور آخر شب موقع خواب یک قاشق عسل و۲۱دانه سیاه دانه بخور+صبح ناشتا 

صبح ها روزی ۱۴عدد مویز خورده شود در طول روز مغز ها خورده شود خیلی خوبه شنیدم یکماه مونده به انتقال ویتامین دی یک روز درمیون خورده بشه خوبه 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

برات نوشتم زیاد زیاد هم گرمی نخور واسه کبدت بد فقط چیز های که طبع زیاد سردی دارن این دوماه نخور

هر روز نیم ساعت پیاده روی کن حتی در منزل هر روز با چند قطره روغن سیاه دانه اطراف رحمت رو ماساژ بده ...

باشه مرسی عزیزم بارقبل انتقال دادم ۱۵روزاستراحت مطلق بودم

♥️ــــــNEVER GIVE UPــــــ♥️
بارچندمته

من بار سومم هست این دفعه دارم اینا رو انجام میدم انشالله به امید خدا که جواب بگیرم