2777
2789
عنوان

روانشناس

304 بازدید | 17 پست

بچه روانشناس سراغ دارین تو سایت یا اینستا یا تلگرام

بخدا خسته شدم ۱۶ سالمه مداوم با خودم تو ذهنم حرف میزنم رو بدنم خیلی حساس شدم تپش قلب گرفتم بی خواب شدم همش کسلم مثلا۷یا ۸ ساعت میخوابم میگم خدایا چرا کم خوابیدم نکنه بی خوابی بگیرم بعد از اشتباه پزشکی اینطور شدم لطفا اگه سراغ ندارین برام دعا کنین خیلی محتاجم

اگه یه مشاور روانشناس حرفه ای و کار بلد میخوای برو پیش خانم دکتر سحر کیانی نژاد . ایشون کارشون حرف نداره. بهترین روانشناس هستند. توسایتشون شماره تماسشون و رزومه شون هست. من که کلی ازشون یاد گرفتم.

مطالب اینستاشون هم عالیه  drkianinezhad.ir@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از طریق نی نی سایت با آقای دکتر اکبروند آشنا شدم برای افسردگی شدید رفتم مطبشون بسیار کارشون بی نظیر بود و چند جلسه مشاوره تلفنی هم داشتم بنظرم تخصصشون روان تحلیله برای دوستم هم که برای مشاوره ازدواج معرفی کردم خیلی راضی بودن. 

دو تا شماره تلفن دارم خودتونم باز چک کنید 09191788611 -66907458

عزیزم من پسرم خیلی درون گرا و خجالتی بود

تصمیم گرفتم ببرمش پیش روانپزشک

خیلی دنبال یه روانپزشک خوب تو تهران بودم اکثرا دکتر علیرضا جباری رو بهم معرفی کردن

خیلی دکتر خوبی بود

چند جلسه هم نتونستم مرخصی بگیرم پسرمو حضوری ببرم اونجا از جلسات آنلاین دتر استفاده کردم که خیلیییییییییی خوب بود

به نظرم هیچ فرقی با حضوری نداره جفتش عالیه

لینک جلسات آنلاینشو میذارم برات عزیزدلم

https://mavarateb.com/doctor/دکتر_علیرضا_جباری

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs

عزیزم 7 8 ساعت خیلی خوبه که ....ولی خب چون تپش قلب و بی خوابی داری باید پیش یک روانشناس بری.. بهترین روانشناس غرب تهران دکتر الیمرا علیجانی هستش از امریکا مدرکشو گرفته و دانشگاه شهید بهشتی هم تدریس می کنه من از طریق یکی از آشناهامون آشنا شدم باهاشون .. مشکل خاصی هم نداشتم ولی از اطلاعاتشون استفاده می کنم

من هم مشاوره فردی و هم مشاوره زوج درمانی با مرکز تفکر آگاه دارم. درمانگرهای این مرکز شنونده های بسیار خوبی هستن و اصلا قضاوت نمیکنند. من حال خوب الانمو به این مرکز مدیونم. بسیار دقیق مسائل رو بررسی میکنند و همینطور راه حل های بسیار کاربردی میگن