2777
2789
عنوان

♥️داستان زندگی من + اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 68 پست
ببین نمیخام ادای خانوم جلسه ای هارو دربیارم ..واسه همینم تجربه ی خودمو فقط بهت میگم..گاهی ما تو یه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

ولی این ۳ سال ما رابطه نداشتیم ما ۹۶ آشنا شدیم و رابطمون ۹۷ تموم شد و اون الآن برگشته

موافقم به درد هم نمیخوریم

امضاتم خیلی قشنگه امیدوارم بهش برسی♥️

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ بهت پیام نداده؟

انقدر اصرار کرد که گفتم تا فردا فکر میکنم بهت جواب میدم

فقط میگم نیاد روزی که بگم چرا یه بار بهش فرصت ندادم ببینمش ببینم چی میگه😔از پشیمونی میترسم

آدم زود جوشیه میترسم ببینمش و دعوایی بشه بحثی بشه بازم عذاب بکشم و اذیت بشم و تمام خاطرات خوبشم بره

انقدر اصرار کرد که گفتم تا فردا فکر میکنم بهت جواب میدم فقط میگم نیاد روزی که بگم چرا یه بار بهش فر ...

اگ فک میکنی بعدا حسرتشو میخوری برو ببینش شاید واقعا عوض شده بود

انقدر اصرار کرد که گفتم تا فردا فکر میکنم بهت جواب میدم فقط میگم نیاد روزی که بگم چرا یه بار بهش فر ...

بعدم اگر اومده بود واسه بحث و دعوا چه بهتر ک خاطرات خوبشم ببره با خودش چرابترسی و اذیت بشی اصلا جلوش کوتاه نیا اگ رفتی ببینیش

بعدم اگر اومده بود واسه بحث و دعوا چه بهتر ک خاطرات خوبشم ببره با خودش چرابترسی و اذیت بشی اصلا جلوش ...

مرسی عزیزدلم.♥️خیلی کمکم کردی.

یکم دیگه فکر کنم ببینم چیکار کنم🥺

بله عزیزم♥️

سلام پرستار مهربون. نمیدونم بعد اون روزا دوباره باهم ادامه دادین یا نه. الان یه سال از این پستتو میگذره. ولی من کامل داستانت خوندم. فهمیدم تو به شدت بی تاب بودی. از دوس داشتن زیاد بی‌تاب بود و عجول. هیچ دلیل دیگه ای نداشته برا اون مرد که انقد عاشقت بوده. اون آدم صبوری بوده ظاهرا. من این مدل تورو قبلا تجربه کردم. مردا مثل زن ها نیستن. تو خودت باعث سردیش شدی عزیزدل. امیدوارم برای تجربه ی بعدیت اتفاقای قشنگ تری بیفته. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792