2777
2789
عنوان

♥️داستان زندگی من + اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 68 پست
میدونی خیلی اختلاف فرهنگ داریم شدیدا مرد سالارن و از اینا گذشته با خیانتاش نمیتونم کنار بیام خودش و ...

پس خودتو درگیر نکن باهاش...با این اخلاقایی ک تو میگی واقعا ب هم نمیخورین

بگو دوغی ماستی اگه میخوای بگوها تعارف نکننننن رفته دوراشو زده دیده بهتر از تو نیست برای مخ زدن، برگ ...

میگه الانشم واسم دختر کم نیستو فلان ولی تو رو واقعا میخوام حوصله بچه بازی دیگه ندارم.الان عکس میذارم

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه الانشم واسم دختر کم نیستو فلان ولی تو رو واقعا میخوام حوصله بچه بازی دیگه ندارم.الان عکس میذارم

ببین به نظر من باهاش ازدواج نکن

آدمی که اینجوری در این چند سال گذاشته رفته و خیانت کرده و معتقده که از تو سرتره و دخترا عاشقشن و همچنین بددله، اصلا برای ازدواج خوب نیستتت

زیاد مشخص نیس چهرش ولی همچینم جذاب  نیس ک انقد اعتماد ب نفس داره

عه چرا مت ندیدم پ

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

من که دیدم بهش میخوره خیلی دیکتاتور باشه و هر دختری این جور مردا رو قبول نمیکنه. تو بهش اعتماد به نفس دادی ۳سال پیش و اون هوا برش داشته الان فهمیده که زیادی هم شاخ نیست برای دخترای دیگه گفته تو خیلی ساده ای و در تلاش و اصرار که مخت رو بزنه دوباره . معمولا مردا با همین اصراز و زبون بازی دخترا رو راضی میکنن