2777
2789
عنوان

سوپرایز نامزد جآن

299 بازدید | 18 پست

😍سلام خانوما منو نامزدم یخورده فاصله بینمون هست تقریبی ۳ تا ۴ ساعت میخوام سوپرایزززش کنم امروز بهش زنگ زدم گفتم یه پاکت دادم اتوبوس فردا بیاره برو بگیر برام ببرش تحویل بده فلان آدرس 

گفت باشه ساعتشو هماهنگ کن برم 

خیلی استرس دارم وای میترسم بگه شماره راننده بده 

تو اتوبوس بنظرتون با راننده هماهنگ کننننممممم

ادیوس ..☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارررررره

وااایییی خیلی خوبه🤤

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یادم به دوران خوشی‌های خودم افتاد، عقد که بودیم 18 ساعت از هم دور بودیم، یه بار شوهرم سورپریزی اومد پیشم، خیلی خوب بود، هر چند مادر شوهرم چند ساعت قبلش بهم خبر داد یواشکی اما همین که اومد برام خوب بود، یادش بخیر، چرا انقدر الان بهم میپریم و چشم همو نداریم😂😂

یادم به دوران خوشی‌های خودم افتاد، عقد که بودیم 18 ساعت از هم دور بودیم، یه بار شوهرم سورپریزی اومد ...

😆😆😆😆😆😅😅

وای خیلی خوبععععع یه حس خیلی خوبییییی داره 

من برا تولدم یجوری وانمود کرد ک یادش رفته ایقد ناراحت بودم که نگووووووووووو 

تا با مامان بابام هماهنگ کرده بیرون تولد گرفتن خودش خانوادشهم اومدن 

من عصرش باهاش دعوا کردم گفتم خیلی بی خیالی اصلا انگار ن انگار تولدمه بلاکش کردم 😆😆 بابام گفت حاظر شو بریم بیرون دوز بزنیم منم از بی حوصلگی یه هودی خرگوشی پوشیدم موقع رفتیم دیدمشون هم از خوشحالی تو آسمون بودم هم از خجالت لباس و بلاک هنگیده بودم

ادیوس ..☆