2777
2789
عنوان

پاکسازی پوست

341 بازدید | 29 پست

من میخوام پاکستزی پوست انجام بدم اتا حالا اصلا به پوستم نرسیدم

ولی میترسم یه نفر تو همینجا میگف که رفته آرایشگاه و بعد ۲ ماه کلی پول خرج کرده چون صورتش به شدت جوش زده بوده

بخاطر همین ترسیدم یکم🤕🤕

یه ارایشگاهی گف ۳۰۰ یکی دیگه گف ۲۰۰ میترسم ۲۰۰ رو برم خراب شه پوستم

و اینکه دکترا هم انجام میدن؟اونا فرق میکنه یا نه مث همین آرایشگاه هاس؟قیمتشون چی فرق داره؟

اگه یه بار برم دیگه نرم صورتم خیلی بد میشه؟یا برمیگرده فقط به حالت اولش؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با یبار تغییر چندانی نمیکنی. مرتب باید بری. هرماه. 

ولی خیلی خوبه

ی جا من رفتم با دسگاه انجام داد، عالی بود. با اولتراسوند، ی دسگاه قوی بود. تایمش هم کوتاه. 90تومن. لایه مرده پوستو برمیدارع

سالن هم میری حرفه ای باشن خوبه. ماسک مناسب پوستت میزارن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ب نظرم اینجور کارها رو پیش دکتر و متخصص پوست بری خیلی اصولی تر و بهداشتی تره

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
با یبار تغییر چندانی نمیکنی. مرتب باید بری. هرماه.  ولی خیلی خوبه ی جا من رفتم با دسگاه انجام ...

۹ میلیون؟؟؟؟؟؟؟

ارایشگاه رفتی؟

نه ینی اگه نرم دیگه پوستم بدتر نمیشه؟

من رفتم خیلی خوب بود ک‌

بستگی ب ارایشگا و دستگا و ماسک هایی ک میزاره هم داره

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

من پیش ارایشگاه رفتم ولی خو اون ارایشگاه واقعا کارش عالی از نامزدیم که رفتم پیشش دیگه دارم کلا اونجا میرم 

اگر شیرازی تا بهت بگم کجاست؟ 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
۹ میلیون؟؟؟؟؟؟؟ ارایشگاه رفتی؟ نه ینی اگه نرم دیگه پوستم بدتر نمیشه؟

90تومن.90هزارتومن. 

اولتراسوند رو کلینیک رفتم

نه بدتر ک نمیشه 

راستی با اولترا، جوش فعال داشته‌باشید انجام نمیدن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من پیش ارایشگاه رفتم ولی خو اون ارایشگاه واقعا کارش عالی از نامزدیم که رفتم پیشش دیگه دارم کلا اونجا ...

ن گلم شیراز نیستم مشهدم

چن گرفتن ازت هزینه هر جلسه رو؟

یکمی میترسم فقط چون یه نفر گف صورت ریخته بیرون

ن گلم شیراز نیستم مشهدم چن گرفتن ازت هزینه هر جلسه رو؟ یکمی میترسم فقط چون یه نفر گف صورت ریخته بی ...

من خودم از پاکسازی ک انجام میدم پیشش راضیم 

ارایشم نمیماسه 

پوستم پوست پوستی نمیشه

لطیف میشه و پوستم شفاف مبشه

والو تقریبا شش ماه پیش رفتم حدودا ۲۵۰ بود الان دیگه نمیدونم چن شده

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..