2777
2789
عنوان

مو

44 بازدید | 7 پست

سرم مو نداره، جایی میشناسید کلاه گیس بفروشن که طبیعی باشه؟یا راه قطعی برای پرپشتی دارین؛

لطفا تجربه دیگران و مزو و دکتذو و سنتی و صنعتی چیزی نگین.

راه مطمعنی میشناسین؟.موهام پرپشت بود ریخت

اگر پر پشت بوده و ریخته برو دکتر و علتشو پیدا کن عزیز. شاید با پیدا کردن دلیلش مجدد پرپشت بشه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

چطور یهو ریخت خیلیا جدیدا ریزش مو پیدا کردن تو چه مدت موهای شما شروع به ریزش کرد و ریخت من هم ریزش پیدا کردم ولی جدیدا خیلی تاپیک این مدلی می بینم یا خودم میرم بیرون خیلی از خانماها رو میبینم که این مشکل رو دارن من خودم ساکن کرج هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یه بار حنا با وسمه زدم ولی بی تاثیر بود سری دوم که زدم به نظرم خیلی بهتر شد ولی بیوتین و زینک هم دارم میخورم یه بار هم پروتیین تراپی رفتم یه بار ارزون تراپی ولی به نظر چون این  مشکل خیلی زیاد شده و خلیا دارن میگن یه دلیل اصلی باید داشته باشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز