2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 51 پست
بیشتر ورم بود ودرد کم و دور سینمم هاله تیره بود،کمردردم شدیدتر بود،بعدم به اون صورت اوایل بارداری عل ...

اره درست میگی بنظرم اگه دردی هم بیاد بعدها ب سراغم میاد 

واسم دعا کن 🥺

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
وای درکت می‌کنم  من میخوام اگه مثبت شد ی آزمایش هم بدم بعد ب همسرم بگم

من جات باشم الان بی بی چک میزنم عصر میرم آزمایش شب هم ب شوهرم میگم🤪😜💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درست میگی بنظرم اگه دردی هم بیاد بعدها ب سراغم میاد  واسم دعا کن 🥺

حتما حتما،ایشالا ایشالا باردار بودی بیا بگو ذوق کنیم🥰

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
وای درکت می‌کنم  من میخوام اگه مثبت شد ی آزمایش هم بدم بعد ب همسرم بگم

منم میخواستم این کارو کنم ولی شوهرم فهمید،بعدم که ازمایش دادم چون نتونستم جوابو بگیرم اون رفت گرفت،درواقع از موارد نادری هستیم که خبر بارداری رو اقاهه به خانمه داده🤣

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم میخواستم این کارو کنم ولی شوهرم فهمید،بعدم که ازمایش دادم چون نتونستم جوابو بگیرم اون رفت گرفت،د ...

وای در عوض خاطره ای متفاوت و به یادماندنی شد که همیشه تو ذهنتون میمونه 😍😄🤪

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
یک هفته بعد از عقب افتادن پریودی بهترین زمان که بی بی چک بزاری وبفهمی که بارداری یا نه  ولی اح ...

یعنی فعلا زوده 

فردا سومین روز پریودم میشه

لکه بینیمم باید یک هفته پیش شروع میشد 

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
ان شاالله ک نی نی تو دلته چندروزه عقب انداختی؟ علائم داری؟

من همیشه ۵روز جلو میندازم ولی این ماه جلو ننداختم باید ۲خرداد یعنی دیروز میشدم فردامیخوام چک کنم این ماه خیلی علایم داشتم ولی نمیتونم اعتماد کنم 

من همیشه ۵روز جلو میندازم ولی این ماه جلو ننداختم باید ۲خرداد یعنی دیروز میشدم فردامیخوام چک کنم این ...

پس احتمالش هست 

حالا من برعکس علائم خاصی ندارم

تاچند روز پیش داشتم ک انگار دارن کمتر میشن

ماه چندم اقدامی؟

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
پس احتمالش هست  حالا من برعکس علائم خاصی ندارم تاچند روز پیش داشتم ک انگار دارن کمتر میشن ما ...

من دقیقا این ماه ماه ۱۲ اقدامم شما چی؟ اصلا این ماه خیلی فرق داشت علائم یه جوری شک داشتم ولی میگم شاید تلقینه ولی یه هفته مونده به موعد خیلی کم اونم یکبار لک دیدم انگار ۹ روز پیش حالا نمیدونم 

وای در عوض خاطره ای متفاوت و به یادماندنی شد که همیشه تو ذهنتون میمونه 😍😄🤪

اره اینم هست،اطلاع رسانی یادت نره🤪