hanii_21 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 3486 عنوان اب قطعهه 105 بازدید | 14 پست اب از ساعت ۱۰ ونیم شب تا الان قطع شدهبرق ها هم روزا سه چهار بار میره کلافه شدم بخدا😭😭کلی کار مونده یه عالمه ظرف داریم دسشویی هم نمیتونیم بریمیه قطره ابم تو خونه ندارم🤦♀️ 1400/03/03 | 03:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آهوآرام عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 15969 انتن قط شدن هم بگو خدایا 😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2354 مائم نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
hanii_21 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 3486 همزمان با برقا میره چون با پمپ میاد بالا آب نه الان ما برق داریم ولی اب نداریم عجیبه
ارررررامششششش عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 189 ما اهوازیم روزی دو بار ابو قط میکننن دیگه از این وضع خسته شدیم اب هم ب شدت کثیف و گل الود😷🤒 میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستین💚💚💚
درگذشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 13898 ما قزوین هستیم غروب برق ها رفت حدود دوساعت اب هم از ساعت 10 قطع شده این یه ماه مدیریت روحانی تموم بشه دیگه کم اوردیم به خدا
hanii_21 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 3486 ما اهوازیم روزی دو بار ابو قط میکننن دیگه از این وضع خسته شدیم اب هم ب شدت کثیف و گل الود😷🤒 دقیقا الان اب اومد ولی کثیف و گل الوده
hanii_21 مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 3486 ما قزوین هستیم غروب برق ها رفت حدود دوساعت اب هم از ساعت 10 قطع شده این یه ماه مدیریت ... وای یعنی این وضع ادامه دارع