2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش این حرفو از شوهرم میشنیدم

شوهرت ارزش مرگ تو رو نداره به بچه هات فكر كن به مادرت اونا بدون تو نابود ميشن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مسخره نکن خیانت کرده دختره رو دوس داره

مسخره نمیکنم

شوهرت لیاقت تو رو نداشته جایی اینکه دهنشو سرویس کنی میخوای خودکشی کنی آفرین :|

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تنها چیزی که تو زندگی دست خودته همینه.  ولی اینو بدون که مردم فراموشکارن و بعد یکی دوروز ناراحتی فراموشت میکنن و به خواستت نخواهی رسید.     بهترین راه حل حرف زدن در مورد ابهام های آزار دهنده زندگیته که به اینجات رسونده.   اگه کسی رو نداری با یک روانشناس صحبت کن بعد هرکار دلت خواست بکن      تجربه خودم، تا گفتم الکی خودمو میکشم. یه جن شروع به آزارم کرد. یعنی اینجور از درگاه الهی رانده شدم. 

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
کاش این حرفو از شوهرم میشنیدم

ارزش نداره بخاطراشتباه کسی به خودت اسیب نرسون فایده ندارع اون دنیاتو خراب نکن واسه هردردی کلی درهستش دراشتباهی وباز نکن چون داخل اون در چیزایی خوبی درانتظارت نیست دریو انتخاب کن که درسته