2777
2789
عنوان

دعا کنید برام

55 بازدید | 9 پست

خدایا چرا این لحظه هاااا نمیگزره چرا صبح نمیشه چرا هر دیقه اش اندازه ی ساله اخه .

خدایا تورو ب بزرگیت قسمت میدم بی کسم نکن خدایا قسمت میدم ب بزرگیت ی کاری کن ....... آزاد بشه بخدا دخترم احتیاح ب محبت باباش داره بیقراره باباشه بیقراره مهربونیاشه .

خدایا دلم میخاد صبح بشه یهو اقاحون بیاد بگه بخدا نامه ازادیشو گرفتم یعنی میشه خداااااایا .

نزر کردم فردا ..........آزادبشه ب خدا قسم هیچ وقت نمازمه ترک نکنم هیچ وقت .نزر کردم به یکی کمک کنم خدایا من بدون ........حوصله هیچ کاریو ندارم ای خدا ..... ازادبشه زودی بیاد پیشمون یعنی فرداشب اینموقع بغلم خوابیده یعنی میشه فرداشب اینموقع باهم این یادداشتارو بخونیم بغلش کنمم ی دله سیر گربه کنم بگم خیلی دوست دارممممم.خدایا اگ تو بخای میشه ها.یعنی میشه فرداشب اینموقغ از زندان ازاد شده باشی اخه به هفته است ندیدمت دخترمون خیلی بیقرارع.

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیشد عزیزم قرار بود خبر بدین

سلام فلا مونده برا فردا دعاکنید گفته فردا با با دادستان حرف بزنم

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖