2777
2789
عنوان

۴۰نفرمیشه بیاید

144 بازدید | 20 پست

میگن اگ ۴۰نفر برا ی نفر دعاکنن زود خدا ب حرفشون گوش میده شوهرم بخاطر ی دعوا زندانه فردا قراره قاضی کمکش کنه دعاکنید قاضیه قبول کنه نامه آزادیشو بدن 

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا چرا این لحظه هاااا نمیگزره چرا صبح نمیشه چرا هر دیقه اش اندازه ی ساله اخه .

خدایا تورو ب بزرگیت قسمت میدم بی کسم نکن خدایا قسمت میدم ب بزرگیت ی کاری کن ....... آزاد بشه بخدا دخترم احتیاح ب محبت باباش داره محنا بیقراره باباشه بیقراره مهربونیاشه .

خدایا دلم میخاد صبح بشه یهو اقاحون بیاد بگه بخدا نامه ازادیشو گرفتم یعنی میشه خداااااایا .

نزر کردم فردا ...... آزادبشه ب خدا قسم هیچ وقت نمازمه ترک نکنم هیچ وقت .نزر کردم به یکی کمک کنم خدایا من بدون .......حوصله هیچ کاریو ندارم ای  ......ازادبشه زودی بیاد پیشمون یعنی فرداشب اینموقع بغلم خوابیده یعنی میشه فرداشب اینموقع باهم این یادداشتارو بخونیم بغلش منم ی دله سیر گربه کنم بگم خیلی دوست دارممممم.خدایا اگ تو بخای میشه ها

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖

الهی که به حق حضرت موسی ابن جعفر و اون زندان هایی که اقا تحمل کردن همه زندانی ها ازاد شن... 

حتما براشون دعا میکنم... 

عزیزم اروم باش. ان شاءالله فرج نزدیکه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.