2777
2789
عنوان

لعنت به چاقی

187 بازدید | 40 پست

عروسیم نزدیکه مثلا امروز تصمیم گرفتم که تو سه ماه حدودا ۱۵ کیلو کم کنم حالا ۱۵ هم نشد۱۰ولی اصلا اراده ندارم 

امروز خیلی سرسخت بودم ولی نامزدم اومد دنبالم رفتیم کبابی بعد اونم معجون خوردم دیگه هر چی از صبح سوزونده بودم کلش برگشت چیکار کنم من اخهههههه

دمت گرررم

لااقل معجونو نمی خوردی😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه گفتم ناراحت میشه نخورم☹️

خود نامزدت دوست نداره لاغر شی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
۸۵ کیلوام قدم۱۷۰

من همین قد بودم دوسال طول کشید تا بتونم اراده کنم 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
۸۵ کیلوام قدم۱۷۰

منم 170 هستم

یادش بخیر

منم اول 65 کیلو بودم🤕🤕🤕🤕

اخییی  من از وقتی نامزدم شدم چاق شدم همش بیرون رفتن خوردن غذای پر کالری

از متاهلی بدم میاد. من اگه برگردم به مجردی یه ماهه ده کیلو کم می کنم سرشیش ماه به راحتی سی کیلو کم می کنم ولی با متاهلی نمیشه مدام باید شامونهار درست کردو لنبوند😔

۸۵ کیلوام قدم۱۷۰

خوبی، نسبت به من مانکنی هنوز، هم قدیم، ولی اگه واقعا به خاطر ناراحت نشدن نامزدت این همه خوردی اشتباه کردی! من خودم البته اصلا نمیتونم رژیم بگیرم

کیمیاگر شده ام ...