2777
2789
عنوان

رژیم

119 بازدید | 20 پست

سه روزه رژیمم شب شام کتلت درس کردم باگوجه سرخ شده عاشقشم یعنی دلم میخواد برم بخورم بیاین به چیزی بهم بگین خیلی آرام ضعیفه این سه روز بابدبختی خودمو  نگه داشتم چرامن چاقم آخه خداااا

منو چی میگی رفتم ورزش بعد اومدم یه عالمه دلمه برگ انگور خوردم خیلی پشیمونم 

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وقتی میخوری عذاب وجدان شدید میگیرم

ولی بازم تکرار میکنیم حیفه بخدا 

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

رژیمم باید ده کیلو کم کنم برا مسابقاتم اونم سریع 

امروز ناهار کاهو و دوتا تخم مرغ اپز عصرونه یاعت ۶ و ربع سه عدد بسکوییت و شام ساعت ۷ و نیم هشت بود یه موز و یه پرتقال 

خیلی خوردم ن؟

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم

فک نکنم یه دونه کتلت با یه کف دست نان و یکم گوجه مشکلی پیش بیاره بخور بابا منم رژیمم الان واسه شوهرم مرغ سرخ کردم دو تا بال خوردم 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
رژیمم باید ده کیلو کم کنم برا مسابقاتم اونم سریع  امروز ناهار کاهو و دوتا تخم مرغ اپز عصرونه ی ...

نه

نه

بنطرم خیلی خوردم

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم
رژیمم باید ده کیلو کم کنم برا مسابقاتم اونم سریع  امروز ناهار کاهو و دوتا تخم مرغ اپز عصرونه ی ...

من نهار نخوردم عصرونه دوتا دلمه خوردم کوچیکه البته ۳تاهلو خوردم بایکمم کتلت شام ۱۰۰۰کالری خوردم امروز

من نهار نخوردم عصرونه دوتا دلمه خوردم کوچیکه البته ۳تاهلو خوردم بایکمم کتلت شام ۱۰۰۰کالری خوردم امرو ...

بنطرت من زیاد خوردم؟

نه بیشتر میوه خوردی 

احساس میکنم خیلییی زیاده