2777
2789

مثلا بابام خواهرم یه خونه ۱۳۰ متری داشت برداشته یه خونه دیگه م بهش داده میگه اون ازدواج کرده  تازه منو خواهرم به یک اندازه به بابام محبت میکنیم میگم شاید اصلا من ازدواج نکردم میگه نمیدم تازه خواهرم امروز اومده میگه بابا کاش این خونرم بسازی یدونه دیگه م بهمون بدی بابام گفت چشم اینجارم بسازم یدونه دیگه بهت میدم میخوام خفشون کنم تازگیا داره ازخواهرم بدم میاد من همزمان با کنکورم پولم درمیارم(ارز دیجیتال) اونوقت خواهرم تو یه خونه مفت و مجانی نشسته مامانمم که هیچی نمیگه لطفا نگین بابات مال خودشه هرکدوم از شما جای من بودین سکته میکردین دور ازجون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من حق داری😕

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

اوه 

بابات واقعا تبعیض قائل شده

بابای من ب ابجیم وقتی متاهل شد خونه داد 

ی سال بعد با اینکه من مجرد بودم 

برا منم خونه گرفت

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁