2777
2789
حالا که چی توقع ندارین که جن یا روح واقعی بیارن تو فیلم همینو نگاه کنین بره بهتر از بی هیچی هس بیخیا ...

بیخیال ولی سریال های دیگه مثل او یک فرشته بود و... خیلی بهتر از این بودند توقع من در اول لااقل در اون حدود بود ولی این خیلی چرت بود در عوض  خندیدیم😂

وااای نگووو من انقد نرسیدم از وقتی که تموم شده همینجور دارم شلوار عضو میکنم نمیدونم چطوری بخوابم رید ...

بس کراش میزنی متوهم شدی بگیر بخاب باو

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیخیال ولی سریال های دیگه مثل او یک فرشته بود و... خیلی بهتر از این بودند توقع من در اول لااقل در او ...

اره خیلی خُنک بود که ولی چکار کنیم دیگه🤣

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
😐😂😂😂ممنون از پیشنهادت

قربونت قابلی نداشت😂

2827
2791
2779
2792