2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو همین نی نی سایت در مورد رموز قانون جذب کاربرا تاپیک زدن خیلی جامع و خوبه من دوره شو گرفتم ولی انگار همه حرفاش همونایی هست که تو کانالش هم هست فایلای رایگانش رو گوش کنید خوبه

هر عمل از خیر وشر کز آدمی سر میزند آن عمل مزدش بزودی پشت در ، در میزند ❤❤❤❤
چطوری باید پاکسازی کرد؟  من از جمله هایی که میگن معذرت خواهی کنید و اینا حس بد میگیرن و بدتر ت ...

پاکسازی هونولولو باید معذرت خواهی کنی

۲۱ روز باید ذهنت رو در نظر بگیری هر چی واگویه ذهنی داری و بد هستن باید سه ثانیه بشماری بعد بگردی توی دنیا برعکس اون چیزا رو پیدا کنی

مثلا اگر گفتی وای چقدر همه طلاق میگیرن باید بگی یک دو سه الهی شکر که انقدر زوج های خوشبخت وجود دارن خدایا شکرت که زن و شوهرهایی هستن که تا آخر عمر لقمه عاشقانه میذارن دهن هم همین جوری سه چهار مدل برعکسشو پیدا کن بعد و شکرگزاری کن

مثلا اگر دیدی خیلیا بدبخت بیچاره هستن توی دلت غر زدی بگو یک دو سه خدایا شکرت که انقدر نعمت روی زمین فرواوونه به منم میدی همیشه روز به روز بیشتر

خدایا شکرت که میلیون ها نفر در جریان در رفاه هستن

خدایا شرت که انقدر معدن های طلا و نقره و نفت و سنگ و .... روی زمین برای استفاده مردم قرار دادی

خدایا شکرت که انقدر جنگل و دریا روی زمین گذاشتی به به 

برای هرچیزی اینکارو کن و واقعیتهای زیبا و خوب دنیا رو بگو و خداروشکر کنم

مثلا ماشین سوار میشی بگو خدایاشکرت که علم رو برای انسان های قرار دادی که ماشین سوار بشیم مثلا میمونا یا شیرها علمشو ندارن و...

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
پاکسازی هونولولو باید معذرت خواهی کنی ۲۱ روز باید ذهنت رو در نظر بگیری هر چی واگویه ذهنی داری و بد ...

یعنی ۲۱ روز بابت چیزهایی که مثلا قبلا غر میزدم برعکسش رو بگم و خداروشکر کنم پاکسازی میشه؟!

خدایا هوام رو داشته باش😍😘
یعنی ۲۱ روز بابت چیزهایی که مثلا قبلا غر میزدم برعکسش رو بگم و خداروشکر کنم پاکسازی میشه؟!

آره دیگه

اما ۲۱ روز رو کامل بدون اینکه از زیرش دربری باید انجام بدی

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره