2777
2789
عنوان

باشوهرم بحث کردیم قلبش درد میکنه

512 بازدید | 14 پست

۷ساله که با این رفتار بچگانه قهرقهرو بودنش آزارم داده اوایل قهر میکرد زود آشتی میکر م اما رفته رفته منم سنگ شدم و دیگه انگار نه انگار

بحثمون سر یه چیز کوچیک بود

از من میخواد که با صمیمیترین  دوستم قطع رابطه کنم

دوستم یه دختر خیلی باحجب و حیا و انسانه

مثل خواهر نداشتمه برام

از همون اول باهاش مشکل داشت

اوایل هرموقع تلفنی با دوستم حرف میزدم سر چیزای کوچیک بهونه گیری میکرد منم کش نمیدادم

چندماهی هست که بادوستم رابطه ای ندارم

گذشتم ازش

بخاطر زندگیم

اما شوهرم چندروز پیش سر یه مسئله بیخود بهونه گیری کردو بحث رو بزرگ کرد و میگفت میدونم تو دلت پیش اون دوست فلان فلانته(فحشش میداد)

میگفت من بتو اعتماد ندارم چجوری باید بفهمم که  بهش زنگ نمیزنی و...(مشکل ما فقط این نیست

مشکل بزرگ من فاز حکومت و بی احترامی و بددهنی مدام همسرمه

واز نطر اون من یک زن سرکش هستم)

گفتم اینشو دیگه نمیدونم چجوری باید بفهمی

گفت بهت اعتماد ندارم

گفتم نداشتباش

گفت اگر پول داشتم مهرتو میدادم طلاقت میدادم

گفتم اگر قانون کشور دخترم رو بمن میداد منم میرفتم

گفت برو از زندگیم چرا نمیری

گفتم تو برو تو ناراضی ای من دارم زندگیمو میکنم

گفت میبینیکه من خیچ دل و دماغی به این زندگی ندارم فقط برای مادیات تلاش میکنم

گفتم خوبه که مثل همدیگه هستیم منم فقط وظایف خانه داریمو انجام میدم

بعدش شروع کرد به نفرین کردن که خدا یا منو از زندگی تو حذف کنه یا تو رو از زندگی من

گفتم نفرین میکنی خودتو نفرین کن بمن چیکار داری

الانم چند روزه آه بلند میکشه و قلبشو میگیره

من اینجوری نبودم 

همسرم چندبار به پدر و مادرم و بارها و بارها تقریبا هرروز بمن  بی احترامی کرد و میکنه و اینا باعث شد ذره ذره از چشمم بیفته

این وسط فقط دخترمه که نمیدونم اگر از باباش جدا بشم براش بهتره یا جدا نشم چون متاسفانه شوهرم جلو چشمای وحشت زده دخترم با من داد و بیداد میکنی و دوبارهم جلو چشم دخترم کتکم زده و هرچی اون لحظه بهش میگم ادامه نده نمیفهمه

شوهرم عاشق دخترمه و اصلا براش کم نمیذاره به خوراک دخترم خیلی میرسه به دخترم احترام میذاره براش وقت میذاره عاشقانه دوستش داره و همه جوره بهش محبت میکنه

دخترمم پدرشو خیلییییی دوست داره اما بمن بیشتر وابستس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلمشه که قلبشو میگیره میخواد شماکوتاه بیای

اهل فیلم بازی کردن و ...نیست

اهل تمارص هم نیست

انشالله که سالم باشه هرچند برای من درد قلبش مهم نیست همونطور که برای اون دردای جسمی من مهم نیس

همسرت کاش بجای سیری شکم روح دخترت رو سیر کنه 😖

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

برات صلوات میفرستم 

ان شالله خدا به بهترین شکل مشکلت رو حل کنه 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
همسرت کاش بجای سیری شکم روح دخترت رو سیر کنه 😖

اونکه صدالبته عزیزم

بدیاشو گفتم خوبیاش رو هم گفتم

دخترم امروز بمن گفت مامان چرا تو و بابا همو دوست ندارید

کاش بلبای منم مثل بقیه باباها بود

اونکه صدالبته عزیزم بدیاشو گفتم خوبیاش رو هم گفتم دخترم امروز بمن گفت مامان چرا تو و بابا همو دوست ...

ببین هر چی بگی به همون زبونت عادت میکنه

محبت کلامی زیاد بکن خیلی تاثیر داره بزار  هم دخترت گوشش  پر بشهدبه مرور هم محبتتون زیاد میشه و همسرتم فخش نمیده

ممنونم عزیزم منم برای شما فرستادم

💖

مشکلتون بقول خودت خیلی خیلی کوچیک اما روش حلش بلد نیستین 

فقط دلت رو از کینه خالی کن برای سلامتی همسرت دعا کن 

و اگه تونستی پیش قدم‌شو واسه آشتی خدای نکرده الکی الکی کار دست خودتون میدین