2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

56 بازدید | 4 پست

سلام من ی مدت کوبش قلبمو احساس میکنم ضربان نرماله فقط میکوبه و همش بهش فکر میکنم‌خیلی استرسی ام وقتی بیرونم حالم خوبه موقع میفهمم نوار و اکو هم سالم بود ۵ ماه اینطوره ۵ ماهه استرس منو کشته ۱۶ سالمه خدا کلا انگار وسواس گرفتم رو بدنم عوارض دارو ها ک غذا هرو چک میکنم و مریضی برا خودم درست میکنم رفتم دکتر‌قلب گفت سالمی تا یمدت عالی عالی بودم ولی حیف لطفاا کمکم کنین دعاتون میکنم

خب خوبه خودتم میگی مشکلت فقط استرسه😃😄😄😄

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوبه خودتم میگی مشکلت فقط استرسه😃😄😄😄

بخدا امونمو بریده وسط جمع دارم میخندم یهو یادم میوفته خنده پاک میشه کمبود ویتامین دی و کلسیم هم دارم یخورده

بخدا امونمو بریده وسط جمع دارم میخندم یهو یادم میوفته خنده پاک میشه کمبود ویتامین دی و کلسیم هم دارم ...

منم بچه بودم برا خودم هی بیماری میتراشیدم و استرس داشتم نترس طبیعیه😅😅😅

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)