2777
2789
عنوان

یه چیز خیلی عجیب ...

285 بازدید | 54 پست

بچه ها من ی نفرو هفت ماهی هست میشناسم به تازگی فهمیدم ایشون تو این هفت ماه اصلااا حتی روزی نیم ساعتم نخوابیده و نمیخوابه !!! مگه میشه ؟ چه طوری اخه ! مگه ادم نمیمیره اینجوری ؟! 😲😲

میخواستم راهنمایی کنین اگه چیزی در این باره میدونید بگید . چه بیماری هایی باعث بی خوابی میشه ؟ یا چه مواد مخدر و محرکی ؟ ترک اعتیاد هم باعث بی خوابی میشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انسان بدون خواب زنده نمیمونه بعد از بعد از چن روز مغز شروع به خوردن خودش میکنه😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
مگه خوناشاما نمیخوابن؟

خون آشامای واقعی که جدی جدی مث فیلمو اینا نیس😂😂😂

یه اختلال دارن که دوست دادن خون بخورن و هیچ چیز دیگه ای دلشون نمیکشه.حالا این خونم یا از خانواده یا از بیمارستاناو اینجور جاها میگیرن😐😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
خون آشامای واقعی که جدی جدی مث فیلمو اینا نیس😂😂😂 یه اختلال دارن که دوست دادن خون بخورن و هیچ چیز ...

والا من فیلم نمیبینم زیاد هم اطلاعاتی درباره شون ندارم ... اما راستش خیلی خیلی خون دوست دارم😐

پیج اینستاگرامم : natural._.beauty.ir
سر به سرت گذاشتن پس😁

نه خودم فهمیدم .

تو ساعتای مختلف بهش پیام دادم همون لحظه بیوار بوده جواب داده . بیس چاری آنلاینه و هرموقع که پیام بدی همون لحظه جواب میده . یک ظهر پنج  عصر نه شب دو نصف شب پنج صبح هشت صبح همیییییشه 😲😲😲😲

دقیقا منم ۶۰ ساعت دووم میارم😑 چطوری هفت ماه؟؟

مگه الکیه هفت ماهههههه😐

گرفته مارو.یاشایدم یکی گرفته اسی رو😐😂