2777
2789
من بارها خوردم ولی جواب نگرفتم.😂😂😂😂😂

واقعا حالا خارجیشو استفاده کردی با نه ایرانی

زندگی ... پانتومیم هست...حرفت را به زبان بیاوری.....بااااااختی🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خوردم و جواب نگرفتم بهمم نمیافتاد

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

سلام من اول ب لطف خدا با کمک این دارو با اولین استفاده ازسوم تا هفتم پریودی شبی دوتا باردار شدم خدارو شکر

جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲

البته من  تنبلی تخمدان داشتم

جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6535861/منتظران-اولاد-سالم-و-صالح-نام-نویسی-برای-دور-چهارم-ختم-20-روزه-قران

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام من اول ب لطف خدا با کمک این دارو با اولین استفاده ازسوم تا هفتم پریودی شبی دوتا باردار شدم خدار ...

خدارو شکر..برا شما هم فمارز بود

چند ماه استفاده کردین

ماه پیش

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
البته من  تنبلی تخمدان داشتم

منم تنبلی تخمدان دارم.. ولی سه تا سقط داشتم عکس رنگی هم ماه پیش رفتم

خدارو شکر..برا شما هم فمارز بود

نمیدونم دقت نکردم فقد میدونم لتروزول بود

منم تنبلی تخمدان دارم.. ولی سه تا سقط داشتم عکس رنگی هم ماه پیش رفتم

سقطات چند هفتگی بودن