2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط بخاطر شوهرم میرم وگرنه هیچ دل خوشی ازشون ندارم بخدا انقد منو رنجوندن که هرجایی اونا باشن حالم بد ...

باور کن من از مادرشوهرم و خواهر شوهر فوش شنیدم بە خانوادم فوش دادن از خونشون بیرونم کردن همە فامیلام فهمیدن ولی شوهرم باهام خوبە بخاطر من یە چند ماە نرفت خونشون ارتباطشو قطع کرد آخر سرم من برای آشتی اقدام کردم شما انسانیت و شعور خودتو بە رخشون میکشی چیزی ازت کم نمیشە گلم

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!
باور کن من از مادرشوهرم و خواهر شوهر فوش شنیدم بە خانوادم فوش دادن از خونشون بیرونم کردن همە فامیلام ...

بخدا منم یبار پدرشوهرم حرف بدی زد من قهر کردم ولی شوهرم گفت نمیشه که رفتو آمد نکنیم گفتم باشه زنگیدم شام دعوتشون کنم مادر شوهرم گفت خواهر شوهرت نمیاد شوهرش با شما قهره سر اینکه چرا نیومدین تو اسباب کشی کمک کنین.ماهم برای چی بیایم؟منم اصرار نکردم بعدا میگفت اصرار میکردی میومدم😒آخه اینا آدمن بنظرت که آدمیت بفهمن چیه

باور کن من از مادرشوهرم و خواهر شوهر فوش شنیدم بە خانوادم فوش دادن از خونشون بیرونم کردن همە فامیلام ...

همین شوهر خواهر شوهرم بخاطر یکاری که از پدرشوهرم خواسته بود و اون انجام نداده بود باهاشون قهرشد زن وبچش هرروز میومدن می‌خوردن و میرفتن ماشینو برمیداشتن.خودش نمیومد‌.تا اینکه پدر ومادرشوهرم ب بهانه ی بردن عیدی رفتن آشتی کردن.فیس وافاده شون برا شوهر بدبخت منه.

بخدا منم یبار پدرشوهرم حرف بدی زد من قهر کردم ولی شوهرم گفت نمیشه که رفتو آمد نکنیم گفتم باشه زنگیدم ...

ولشون کن شما واسە زندگیت زرنگ باش هرچی میگن بە یە ورت بگیر اصن اجازە ندە بفهن حرفشون روت اثر میزارە

حرفت واقعا درسته اونا شخصیت خودشون نشون دادن توام شخصیتتو ولی خانواده شوهرمن بیشتر پررو میشن هیچی نمیفهمن

همین شوهر خواهر شوهرم بخاطر یکاری که از پدرشوهرم خواسته بود و اون انجام نداده بود باهاشون قهرشد زن و ...

خب منطقیە اون دخترشونە ولی شما عروسی اونا فکر میکنن پسرشونو بردی بدبخت و بیچارە کنی حالا میخوای بیان دس بوسیت شما واسە زندگیت تلاش کن واسە دلخوشی همسرت از در بیرونت کردن از پنجرە برو تو 

ولشون کن شما واسە زندگیت زرنگ باش هرچی میگن بە یە ورت بگیر اصن اجازە ندە بفهن حرفشون روت اثر میزارە

بخدا خیلی اثر بدی روم میذارن که اصلا از جایی که اونا باشن هم متنفر میشم.بنظرت اگه باز برم خونشون احترامم میاد پایین و بیشتر بی احترامی میکنن چون فکر میکنم حالا پیش خودشون میگن اینا هرچی ما بگیم باز میان ولی نریم خودشونو جم وجور میکنن؟گرچه بنظرم از خداشونه ما نریم فقط پسر ودختر خودش بیان

خب منطقیە اون دخترشونە ولی شما عروسی اونا فکر میکنن پسرشونو بردی بدبخت و بیچارە کنی حالا میخوای بیان ...

نکه اون دومادشون خیلی دخترشونو خوشبخت کرده؟😂طلاق گرفت هشت سال اومد خونه باز رفت بااون عروسی کرد

حرفت واقعا درسته اونا شخصیت خودشون نشون دادن توام شخصیتتو ولی خانواده شوهرمن بیشتر پررو میشن هیچی نم ...

باور کن اونا بفهمن کە برات ارزشی ندارن حرفاشونو اصن محل نمیدی ببینن دستشون بە جایی بند نیست کوتا میان 

باور کن اونا بفهمن کە برات ارزشی ندارن حرفاشونو اصن محل نمیدی ببینن دستشون بە جایی بند نیست کوتا میا ...

چشم گلم همین کارو میکنم ان شاالله که کوتاه بیان و دست از این کارای زشتشون بردارن

بخدا خیلی اثر بدی روم میذارن که اصلا از جایی که اونا باشن هم متنفر میشم.بنظرت اگه باز برم خونشون احت ...

والا صلاح مملکت خویش خسروان دانند ولی اگە من باشم بازم میرم بزا بگن بی عارە از این بهترە بگن فیس و افادە دارە 

نکه اون دومادشون خیلی دخترشونو خوشبخت کرده؟😂طلاق گرفت هشت سال اومد خونه باز رفت بااون عروسی کرد

حالا هرچی اونا دختر خودشونو دوس دارن اینە کە منطقیە