2777
2789
عنوان

برم یا نرم؟

80 بازدید | 10 پست

با وجود توهین ها و کم محلی های پدرومادرشوهرم بنظرتون باز بریم خونشون و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده رفتار کنیم یا نریم تا متوجه رفتار زشتشون بشن؟

نرو

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نرو

بنظرت متوجه رفتارهای زشتشون میشن؟اخه هردفعه حق بجانب هستن مثلا ما یذره دیر کردیم مادرش هی غر میزد که چرا دیر کردین میرفتین ی دور میگشتین میومدین بعد من اصلا بخودم نگرفتم و لبخند زدم بعد جلوی جاریم برگشته میگه عین روباه نیشتو باز نکن.بعدش منم قهر کردم اون روز ی زنگ زده میریم باغ بیاین.بعد رفتیم ولی تو دلم میگفتم کاش نمیرفتم

شمادلتون خواست برونخواست نروچون وظیفه شمانیست اماهمسرتون بایدبرن چون احترام پدرومادرواجب هست گلم

شوهرم میره سر میزنه ولی میگن پس زنتو نمیاری نمیخای رفت و آمد کنی پس ماشینم نبر.درحالیکه دخترش ماشین دارن ولی میاد ماشین اینارو برمیداره هیچی نمیگن.ولی ما خار میشیم میریم تو چشمشون

یعنی پدرشوهرت ماشینه خودش رونمیده ب پسرش درست متوجه شدم گلم یان

پدرشوهرم چیزی نمیگه مادرشوهرم غر میزنه ولی بچه های دیگش بردارن هیچی نمیگه ما خاریم تو چشش

پدرشوهرم چیزی نمیگه مادرشوهرم غر میزنه ولی بچه های دیگش بردارن هیچی نمیگه ما خاریم تو چشش

چقدربدکه بین بچه هاتفاوت میزارن چ آدمایی وقتی اینطوری هستن چ رویی دارن که ب شوهرت میگن خانمتم بیادخونه مااگه اون نیادتوهم نیاواقعاچ آدمایی توغصه نخورگلم ک خودت روداغون کنی

چقدربدکه بین بچه هاتفاوت میزارن چ آدمایی وقتی اینطوری هستن چ رویی دارن که ب شوهرت میگن خانمتم بیادخو ...

یه ساعت پیش هم زنگ زدبه شوهرم گفت مامیریم باغ دوست داشتین بیاین ولی ماشین نیست دست داداشته.میدونه ما وسیله نداریم الکی میزنگه میگه.منم گفتم بگو داداشت بیاد دنبالمون

2790
2778
2791
2779
2792