miss_marmoolak مدیر عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 عنوان قریاش بیاین وسط قرررررر | مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 174 پست Boro boroبرو برووو بروووو گرفتارت نمیشممممایشالله عروسیم بیاین قر بدین😂❤️@بهااار۷۸ @spriiing__ @aren25 @miss_maaahsaaa @javone نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد... 1400/03/02 | 22:26 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 خوب من ترکیده بودم ندیدم😐 چی میییگییییی😐😂 😒😒😒بیشور غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6854 😒😒😒بیشور چته الان:/ کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 چته الان:/ عه رفتم تاپیکای استارترو ببینم میبینم این تاپیک نیست😐😂میگم وا یهو ترکید؟بعدا تاریخشو دیدم غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6854 عه رفتم تاپیکای استارترو ببینم میبینم این تاپیک نیست😐😂میگم وا یهو ترکید؟ بعدا تاریخشو دیدم 😐😂🤦♀️شفای_عاجل# کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 😐😂🤦♀️ شفای_عاجل# به توووو غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6854 به توووو ولش کنننننزن گرفتی؟! 😿اگ گرفتی بگو لغو بزنم😿 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 ولش کننننن زن گرفتی؟! 😿 اگ گرفتی بگو لغو بزنم😿 😂😂نه زن نگرفتمزنداداش یکی شدم😑😂💔 غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6854 😂😂نه زن نگرفتم زنداداش یکی شدم😑😂💔 فریماه؟! 😐 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 فریماه؟! 😐 ن دلبر😆 غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6854 ن دلبر😆 پس همو لغو میزنم😿خدافزززز😿 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 پس همو لغو میزنم😿 خدافزززز😿 نوووونوووونرو صبر کن هنوز رلیم کات میکنم غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6854 نوووو نوووو نرو صبر کن هنوز رلیم کات میکنم 😂😂😂😂😂کی؟! :/ کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 😂😂😂😂😂کی؟! :/ فردا صبح یاهم امشب ساعت ۱۲ غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6854 فردا صبح یاهم امشب ساعت ۱۲ چقد رو برنامس کارات😂اون رو میگ س روز دیگ زنت میشمامرو میگ 12 شب کات میکنم😂چقده اصولیو اتو کشیده😂 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 چقد رو برنامس کارات😂 اون رو میگ س روز دیگ زنت میشم امرو میگ 12 شب کات میکنم😂 چقده اصولیو اتو کش ... 😂😂😂ببین ۳ روز شد چند هفته؟۳ هفتع امشب ۱۲ هم میشه ۱۲ روز دیگه😌 غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•