2777
2789
عنوان

حسودی ب جاری....

414 بازدید | 27 پست

میگم من و جاری ایم‌ زندگیمون زیاد فرقی نداره با هم... اما نمی‌دونم چرا حساس شدم نسبت بهش از نظر خودم سرتر هم هستم ها..‌‌اما ی سره میخوام ببینم کجا میره چیکار میکنن چرا اینطوری شدم....اخه قبلنا اصلا برام مهم نبودش...

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترك كن اين اخلاقو

خيلي اذيت ميشي

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

چیزی نیس.. بعد ی مدت از سرت میفته.. منم همینطورم.. یعنی در واقع اصلا حسود نیستم.. ولی ی مدت برام جاریم مهم شده بود .. ولی بعد ی مدت که گذشت کلا فراموشم شد و مثل قبل شدم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

من جاری هام کلا ندید میگیرم

حوصله داریا جاری کیه که بخوایم حسودی کنیم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
منم

بنظرتون چرا اینطوری شدیم؟؟؟؟

میدونی چیشد اخه من ی بحثی شد بین مون با شوهرم ...بعد همه فهمیدن بعدا شنیدم جاریم خیلی خوشحال بوده از دعوا و‌بحث ما.... انگاری جاش گشادتر شده بوده....بعد اون حساس شدم نسبتا بهش...قبلنا اصلا برام مهم‌نبودش

منم یه جاری دارم ماهه 

خیلی خوبه ها اصلا اصلا صحبت نمیکنه حرف نمیبره و بیاره به همسرشم آزادی داده بعضی وقت ها میبینم برادرشوهرم تا۱۲ خونه ی مادرشوهرم تنها اصلا خوشگل نیست ها 

ولی به بچش میرسه همه جا مرتب و دست پختشم خیلی خوبه خونش هم یه روز درمیان کامل تمیز میکنه 

ولی یه سیاستی که داره با جاریاش صمیمی نمیشه فقط با خواهرشوهراش 

شوهرشم خیلی تحویلش میگیره خیلی 

منم حسودیم میشه بهش میگم خوشبحالش که اینقدر سیاست داره

خدایاشکرت ❤
ببین از کی اینطور شدی کار بزرگی کردن اخیرا؟یا کسی بهش توجه زیادی داشته؟

اره مادرشوهرم اینا.... توجه داشتن...

اخه من ی بحثی شد بین مون با شوهرم ...بعد همه فهمیدن بعدا شنیدم جاریم خیلی خوشحال بوده از دعوا و‌بحث ما.... انگاری جاش گشادتر شده بوده....بعد اون حساس شدم نسبتا بهش...قبلنا اصلا برام مهم‌نبودش