2777
2789

دیروز رفتم سنو ان تی گفت احتمالا پسره من خودم یکی ام بی خواهر همیشه آرزوم بود وقتی ازدواج کردم دیگه دخترم مثل خودم تنهایی و بی همدمی رو نکشه از دیروز خیییلی ناراحتم و گریه میکنم چون خودم همیشه تنها بودم امید وار بودم اینم دختر باشه یعنی امکان اشتباه وجود داره؟ 

داداش هم میتونه همدم باشه =/

من عاشق داداشمم

مطمئنم اگه دختر بود دوسش نداشتم😂

خواهر و برادد هر دوشون اگه خوب تربیت شن ، میتونن همدم آدم باشن

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خواهر دارم ولی همیشه دلم میخواست داداش داشته باش داداش یه چیز دیگس واقعا 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
خودم 6 تا دارم ولی اندازه خواهر غم خوار نیستن 

بستگی‌ به تربیت خودت داره‌‌‌.. داداشای من جای صدتا خواهرو برام پر کردن‌‌..

ولی این چه تفکریه نسبت به دختر و خواهر دارین ؟ چرا فکر میکنین همشون میشن همدم و غمخوار... به مرگ خودم امروز شنیدم یه زن و شوهر بعداز ۲۷ سال زندگی میخوان طلاق بگیرن ، دوتا دختراش به پدره میکن طلاقش بده بذار بره این روانیه (درمورد مادرشون اینجوری میگن😨) پسره میگه بابا تو برو که مامان بیاد تو این خونه پیش ما... 

🖤

بستگی‌ به تربیت خودت داره‌‌‌.. داداشای من جای صدتا خواهرو برام پر کردن‌‌.. ولی این چه تفکریه نسبت ب ...

اطراف خودم هر چی دختر دیدم غمخوار و همدم ماماناشون بودن

منم خواهر ندارم خیلی بده ولی داداش دارم زیاد اوکی نیستیم ولی درست تربیت شن دادش و ابجی همدم هم میشن

من این و قبول ندارم چون وقتی پسر ازدواج می کنه بیشتر به حرف زنشه تا اینکه بخواد همدم خواهر باشه