2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام گلم همین الان داشتم راجبش سرچ میکردم تایپکت اومد

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

@nabaaaat  

ایشون عمل کردن تایپکشو ببین

منم کاراشو خیلی دوست داشتم تایپک ایشونو دیدم پشیمون شدم 

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
@nabaaaat     ایشون عمل کردن تایپکشو ببین منم کاراشو خیلی دوست داشتم تایپک ایشونو دیدم ...

عزیزم من نزدیک ب دوساله پیش ایشون عمل کردم بعد دوبار ک بینیمو تو مطب دس کاری کرد دوباره(بخاطر اینکه تیغه ی بینیمو زیاد تراش داده)حتی از غضروف گوشمم واسه تیغه بینیم گذاشت ولی ب قول خودش بدشانسی میارم جذب میشه و ب شکل اول برمیگرده

دیدم عزیزم بنظرم خواستن مریصاشو بپرونن

همین کارارو میکنین آدم دوس نداره بیاد جواب بده 

من ا رو دلسوزی این تاپیکو زدم ک کسی واسش مشکل پیش نیاد مخصوصا خانوما ک خیلی حساسن و کوچکترین عیبی بعد عمل روحیشونو خراب می‌کنه 

من نظرمونوشتم چون خودم دوساله درگیر این موضوعم 

بنظرم ی مقداری بیشتر تحقیق کنین درمورد دکتر دولتی

عمل بینی شوخی نیست دختراااااااا

خ

شما کاراشو دیدی؟از نزدیک اکثرا راضی ان ازش ولی منم به حرف بعضیا پشیمون شدم

من توی عکس خوشم اومد اما از نزدیک ندیدم اما خب زیبایی +مشکلات بعدش تنفسی و.. مهمه...

من کرمانشاه هستم فعلا بهزاد عزیزی رو انتخاب کردم ببینم چی میشه

عزیزم من نزدیک ب دوساله پیش ایشون عمل کردم بعد دوبار ک بینیمو تو مطب دس کاری کرد دوباره(بخاطر اینکه ...

درسته توی عکس ها اکثرا نوک بینی تیز بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز