2821
2789
عنوان

لتروزول

128 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من تنبلی تخمدان دارم، ۶ ماه اقدام کردم نشد، رفتم دکتر لتروزول داد بهم، یه دوره خوردم ولی دقیقا ده روز بعد از پریودم دوباره پریود شدم اینبار بدتر و خونش کلا سیاه و قهوه ای و خیلی ببخشید لخته لخته بود. الانم ۸ روز مونده به پریودیم امروز از صبح کمرم و سمت راستم انقد درد میکنه همشم تپش قلب دارم و هی گرمم میشه بدنم از تو داغ میکنه. بنظرتون بخاطر چی میتونه باشه؟

تازه دو روز پیش هم اقدام داشتم

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاثیر قرصه بهت نیوفتاده دفعه بعد بگو کلومیفن بنویسه واست 

توروخدا؟؟؟☹☹😭 میخواستم این ماهم بخورم‌. حالا برا خودم فک میکردم باردارم چون یه چن روزه همش نفخ هم میکنم. اه خدایا😭😭

توروخدا؟؟؟☹☹😭 میخواستم این ماهم بخورم‌. حالا برا خودم فک میکردم باردارم چون یه چن روزه همش نفخ هم م ...

غصه نخور عزیزم انشالله به زودی باردار میشی 

روزی چندتا بهت داده بود؟

غصه نخور عزیزم انشالله به زودی باردار میشی  روزی چندتا بهت داده بود؟

توروخدا دعا کن برام. از روز ۵ پریود روزی دوتا

منم از فردا باید شروع کنم منکه چهارساله منتظرم 

خداییش انتظار خیلی سخته. من مشکل دیگه ای ندارم فقط اولش کیست تو رحمم داشتم که دارو خوردم رفع شد، بعدش هم گفت تنبلی داری دوماه یبار پریود میشدم. برام اسید فولیک و ویتامین E و لتروزول نوشت که اونم اینطور شد. البته قبل از اینا هم پروژسترون نوشت که پریود بشم بعدم اینا رو گفت مصرف کنم

به من از روز ۳ روزی ۳ تا امپولم داده  من کلومیفن میخورم مثل شما حالم بد میشه

من حالم بد نیستا فقط یه تغییراتی کردم. مثلا بعضی وقتا گرمم میشه اونم دو روزه، کمرم و زیر دلم از صبح درد میکنه و اینکه چند روزم هست نفخ شدید شکمی دارم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز