2777
2789
عنوان

من چ کنم

93 بازدید | 14 پست

مادربزرگ شوهرم فوت شده اینجا تا بعد چهلم میرن اصلاح البته خودشون مشخصه برمیدارن دونه دونه ولی من عادت ندارم .وقت اصلاح کردنم بود ک مرد یبار بند انداختم فقط ابروهام خیلی بد شده دلم میخاد اصلاح کنم ولی میدونمم ناراحت میشن.

چندروز فوت كرده

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهر شلخته و حال بهم زن نشانه عزاداری نیست!!

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
تو ماه رمضون بود یادم‌نیس میدونم ک ۱۸ همین ماه چهلمشه

ولش كن چندروز ديگه الكي جوش نزن دلخوري هم پيش نياد

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
ظاهر شلخته و حال بهم زن نشانه عزاداری نیست!!

همین دیگه تو فامیل خودمم رسمه ولی مادرم ب من میگه هرجور دوس داری باش فقط برا پدرم دیر اصلاح کردم اونم دو روز بعد چهلمش بود 

ولش كن چندروز ديگه الكي جوش نزن دلخوري هم پيش نياد

میرم تو جمعشون خیلی ضایس یکی نوه هاش جاریم میشه خودش میگه ی اصلاح میرم تا چن ماه هرشب چنتا دونه زیرشو بر میدارم الانم همین کارو میکنن

همین دیگه تو فامیل خودمم رسمه ولی مادرم ب من میگه هرجور دوس داری باش فقط برا پدرم دیر اصلاح کردم اون ...

عزیزم اصلا اینجوری عادتشون نباید بدی همینجوری که همیشه هستی باش.بردار .اگ از اول برداری عادت میکنن

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
عزیزم اصلا اینجوری عادتشون نباید بدی همینجوری که همیشه هستی باش.بردار .اگ از اول برداری عادت میکنن

اخه شوهرمم میگه بزار تا بعد چهلم نمیدونم چطور راضیش کنم 

اخه شوهرمم میگه بزار تا بعد چهلم نمیدونم چطور راضیش کنم 

حب پس بزار بعد چهلم بردار 

ولی ازهمون اول نباید رو میدادی ک بخواد دخالت کنه

الان اوقاتتون رو تلخ نکنید بهتره

میرم تو جمعشون خیلی ضایس یکی نوه هاش جاریم میشه خودش میگه ی اصلاح میرم تا چن ماه هرشب چنتا دونه زیرش ...

خوب توهم يكم تميز كن به خود ابروهات دست نزن عزيزم

بند انداختم ولی ابروهام زشتم کردن☹😁

اره راس ميگي

إصلاح كن بعد به شوهرت بگو ترسيدم ابروهاي اضافت ريخت😅😅😅😅