2777
2789
عنوان

ساعت جفت

181 بازدید | 6 پست

سلام ،به نظر شما ساعت جفت معنی خاصی داره؟چند روزی میشه که همش ساعت جفت میبینم اولین بار چند روز پیش بود ساعت ۱۶:۱۶رودیدم توگوگل نوشته بود معنی این ساعت اینه که توجاده خطری تهدیدت میکنه محتاط باش جدی نگرفتم  بعدازاون چندبار دیگه هم ساعت جفت زیاد دیدم دیروز ظهر پسر دایی هام تصادف بدی کردند بزرگه۱۸سالشه ومهره ی کمرش شکسته کوچیکه ۱۳ سالش بود که دوسه ساعت بعدازتصادف از دنیا رفت خییلی حال همه مون بده امروزم ۹:۹رودیدم وبعدازظهر دوباره ۱۶:۱۶اصلاخرافاتی نیستم ولی نمیدونم چرا دلم شور افتاده دوباره 

منم شنیدم یعنی کسی به یادته🙁

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان