2777
2789
عنوان

جهیزیه بدون مبل خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 80 پست

نه چرا بد باشه چیز واجبی نیست ک زندگیتو مختل کنه

اما هب مبل باشه قشنگتره

حق با خانوادته مستاجری با وسایل زیاد فقط دردسره

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
[QUOTE=191906617]هر جور دوست داری عمل کن . بنظرم چون ذوقش رو داری و میخوای خونه ات قشنگ بشه بخر &nbs ...

🌹🌹🌹

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حرف دیگران اهمیت نده ولی خب بخاطر خودت هم که شده تخت و مبل نمی‌خوای؟؟حالا مبل هیچی

تخت چی؟؟اگه تخت نباشه میخوای رو چی بخوابی؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

توی شهر ما خیلی بد میدونن تخت نباشه  ولی بنطر من مهم نیس دل خود ادم مهمه هرچی لازم میدونی و درسته بگیر

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
میگن هرسال جابه جا کردن شون سخته و شاید تو هر خونه ای جا نگیره

عزیزم اومدیم خدای ناکرده ادم هیچ وقت خونه دار نشد اونم تو این وضع اقتصادی!!!!باید آرزوی خونه که به دلش میمونه حسرت  وسایلاشم به دلش بمونه؟

اشتباه منو نکن بخر بعدا تو زندگی بخوای بخری فشارش رو زندگیتون گرونترم میشه

اسباب کشی هم خیلی سخت نیست یه کارگر نهایتا ۳۰۰ بگیره براتون بار بزنه نه خیلی بگیره ۶۰۰ سالی ۶۰۰تومن چیزی نیست که بخوای بخاطرش نخری اشتباه نکن اصلا بگیر

فقط اومدم تاپیکت بگم دنیا خیلی وقته ازون زمانایی ک نظر مردم مهم بود گذشته. زندگی کن هرجور راحتی هر جور صلاح میدونی 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

عزیزم اگه دوست داری بخری میتونی مبل ال جمع و جور بگیری تخت هم بستگی بخودت داره میتونی لحاف و تشک دونفره درست کنی بجاش

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اگه مشکل مالی ندارن بخر

این همه آدم مستاجرن و همه چی دارن 

اینا اقلام درشت جهیزیه است و چون اسمش جهیزیه است فردا هزارتا حرف ازش درمیاد

دیگه هرچی وسیله هم بخری میگن هیچی نیاورد همه جهازش خرده ریز بود

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

با مستاجری اینا سخت نخری بهتره من خونه ای دوس دارم لخت باشه 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه