سلام دوستان دارم جهیزیه میخرم چون خونه مون مشخص نیس و امکان داره که مستاجر باشیم خانواده ام میگن مبل و تخت نخر چون تو اسباب کشی سخته هرسال به نظرتون جهیزیه بدون تخت و مبل زشته؟
به حرف دیگران خیلی اهمیت نمیدم ولی خب خونه عروس بدون تخت و مبل به نظرم خیلی قشنگ نمیشه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شوهرمن از اون لجبازهاست😂😂😂 میگه بگو بابات پولشو بده به جز تو دختر دیگه ای نداره که ازین حرفش نا ...
شوهر منم خیلی لجبازه 😂😂واسه همین میگم الان که نازت خریدار داره بگیر وگرنه بعد که اصلا نمیگیرن البته اگه لجبازیش در حد شوهر من باشه اینم میگفت بابات بخره بابای منم خب دوتا دختر دیگم با من توعقد داشت چه جوری می خرید😐
بقیه وسیله ها واجبن خب اما کسی بدون مبل و تخت نمرده
خیلی از چیزا دیگ همهشت کواجب نیس اما همه میگیرن تخت واس راحتی و مبلم واس راحتی خودم ادمه من خودم مبلاموفروختم تااومدم یکی دیگ بگیرم انقدادست میشدم بدون مبل روزمین اصن راحت نبودم