2821
2789

دارن جمع بندی میکنن دیگه الان کسی نمیخونه

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جون جفر بگه برات ک همچی😂 ازاسترس خواب وخوراک ندارم فقط ی صبحونه وپیش‌ناهار و ی ناهار وعصرونه و ی شام و ی دسر ناقابل و ی خرت وپرتی میخورم همینااااا خوراکم کم شدهههه همش بخاطر کنکورههه🙄

دارن جمع بندی میکنن دیگه الان کسی نمیخونه

ممکنه یکی الان یه درس جدیدو بخونه

من ی ماه مونده بود فک کنم که ۱ فل یا یک و نیم فصل باقی مونده ی زیستو خوندم

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

ازكنكورياي تجربي ي سوالي داشتم من كلاس يازدهمم كلا ازفيزيك و رياضي و..زيادنمدونم بنظرتون كدوم كتاب يا بستع اموزشي بگيرم ميتونم خوب نگاكنم شما ب تدريس كي نگاميكردين

ازكنكورياي تجربي ي سوالي داشتم من كلاس يازدهمم كلا ازفيزيك و رياضي و..زيادنمدونم بنظرتون كدوم كتاب ي ...

وقتت رو صرف فیلم دیدن نکن پسر من همین کار رو کرد عقب افتاد

ممکنه یکی الان یه درس جدیدو بخونه من ی ماه مونده بود فک کنم که ۱ فل یا یک و نیم فصل باقی مونده ی زی ...

من ترتیب مشاوره یی شو  گفتم عزیزم

دو ماه اخر دانش اموز باید جمع بندی کنه و دور کنه دروس رو  ازمون های ۵ روز یکبار یا سه روز یکبار رو هم باید انجام بده

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز