2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من رژیمای زیادی گرفتم فقطم ب موهام صدمه زد

الان زینک بخورین باز چاق کنندست آزمایش بدین شاید کمبود ویتامین دارین کنارش روغن درمانی کنین روغن های زیادی برای رشد موهست محلول ماینوکسیدیل هست شوهرم بعدازکاشت مو هرروز میزنه ب موهاش عالیه تو یک ماه موهاتون پرمیشه حسابی ولی باید چندمدت استفاده کنین بعددوزشو کم کنین 

الان زینک بخورین باز چاق کنندست آزمایش بدین شاید کمبود ویتامین دارین کنارش روغن درمانی کنین روغن های ...

این محلولی که گفتید باید از داروخونه بگیریم؟ 

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
الان زینک بخورین باز چاق کنندست آزمایش بدین شاید کمبود ویتامین دارین کنارش روغن درمانی کنین روغن های ...

اره هنوزم دارم دارو لاغری مصرف میکنم چون باید لاغر بشم،،چون استعداد چاقی دارم ک بعد ازدواج چاق شدم بد نشم،،ولی موهام۰😔

این محلولی که گفتید باید از داروخونه بگیریم؟ 

اره عزیزم ماینوکسیدیل ۵درصد سرچ کن عکسش میاد داروخونه دارن ولی طولانی مدت باید مصرف بشه یدفعه اب قطعش کنی ریزش مومیگیری بعد چندوقت درصد پایینترشو بگیر کم کم قطع کن

اره عزیزم ماینوکسیدیل ۵درصد سرچ کن عکسش میاد داروخونه دارن ولی طولانی مدت باید مصرف بشه یدفعه اب قطع ...

ممنون عزیزم

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
ریزشتون قطع شده ،ضخامت موهاتون چی؟اشتها اوره

ریزش که خیلی خیلی کم شده یعنی الان نرماله،ضخامت موهام کلا بدک نبود اما بنظرم بهتره اشتهام که من همیشه خوب بوده زیادتر یا کمتر نشده ،ببین حداقل باید ۵ یا۶ هفته باید بخوری که نتیجه رو ببینی ،برا من و چندتا از دوستام خداروشکر خوب بوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز