2777
2789
عنوان

چرا؟؟

33 بازدید | 8 پست

امروز از نامزدم پرسیدم چرا مامانت باهام سرد برخورد میکنه؟با من مشکلی داره؟

بیچاره خیلی ناراحت شد..‌گفت چند وقته پیش مامانم با عموم قراره خواستگاریه منو دختر عمومو گذاشتن گفت منم عصبانی بودم که چرا انقدر خودسر قرار گذاشتنو اینا اومدم خواستگاری رو به هم زدم

مامانمم خیلی ناراحت شده و گفته با هر دختر دیگه ای ازدواج کنی من راضی نیستم

خانما حالا امروز مامانم میگه نیکو جون ( مادرشوهرم ) کرونا گرفته حالش خوب نیس نمیتونه برای مراسم عقد بیاد 

برای من که اصلا مهم نیس بیشتر دلم واسه نامزدم میسوزه که باید به پای این بسوزه 

خیلی شک بر انگیزه چون صب زنگ زده بود سراغه نامزدمو می گرفت خیلی هم سرحال بود آخه من نمیدونم چرا با ازدواج ما مخالفه از منم بدش میاد 

آخه مگه میشه مادر داماد نباشه...

حالا به نظرتون داره دروغ میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این زن بعدا اذیتت میکنه زندگیتو خراب میکنه 

زنه الان خارجه کشوره 

بعد اینکه نامزدم بهش گفت که داره یه زن دیگه میگیره دیگه از ایران رفت خانواده شوهرم همه خارج از کشورن به جز مادرش پدرش و برادرش که اونا هم به زودی میرن‌......

زنه الان خارجه کشوره  بعد اینکه نامزدم بهش گفت که داره یه زن دیگه میگیره دیگه از ایران رفت خان ...

خب پس هیچی 

ولی زیاد شوهرتو لوس نکن اونی که باعث ناراحتیش شده مادرشه نه تو 

تو مسائل بین اونها هم اصلا نظر نده الکی هم دل نسوزون 

خب پس هیچی  ولی زیاد شوهرتو لوس نکن اونی که باعث ناراحتیش شده مادرشه نه تو  تو مسائل بین ...

آخه اون به خاطر اینکه با دختر عموش ازدواج نکرده مادرش همش آزارش میده حالا هم که قراره با من ازدواج کنه مادرش هر کاری میکنه که منو پیشش بد جلوه بده 

من اصلا تو مسائل اونا دخالت نمیکنم چون میدونم بازم یه کاری میکنن که من اذیت شمو نامزدیمو بهم برنم...