2777
2789
عنوان

ی لحظه میاین🌸

36 بازدید | 14 پست

برای رفتن به رشته ریاضی و تجربی 

فقط به نمرات پایه نهم توجه میکنن؟یا مثلا نمرات هشتم و هفتم هم تاثیر گذاره؟

الان معدل نهم ۱۹.۶۶ باشه می‌تونه بره ریاضی؟

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

زمان ما دل بخواهی بود 

اصلا به نمره اینا توجه نمیکردن🤕

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی نره پشیمون میشه من رفتم واقعا بده

آخه نمره ریاضی و علوم هشتمش شده ۱۷.۷۵ الان میترسه تو انتخاب رشته اش تاثیر بزارع..من بهش گفتم فقط نمرات نهمه ولی استرس داره

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

درصد تاثیر پایه ۷و۸ خیلی کنه

اصلش نمرات نهمه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
درصد تاثیر پایه ۷و۸ خیلی کنه اصلش نمرات نهمه

منم بهش میگم الان نشسته بغل من داره گریه میکنه چرا هشتم ۱۷ شدم🤦😑

منم بهش میگم الان نشسته بغل من داره گریه میکنه چرا هشتم ۱۷ شدم🤦😑

عزیزم🤗

بگو این که تاثیرش کمه، اما امروزو یادت باشه، برای کنکور باید ۳سال آخرو خوب بخونی تا رتبه خوب بگیری

همش تجربه اس

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه بابا ثبت نام میکنن ولی ریاضی بدرد نمیخوره ها

ب انسانی و تجربی اصلا علاقه نداره پدر مادرش هم نمیذارن بره هنر دیگه میمونه ریاضی😕

عزیزم🤗  بگو این که تاثیرش کمه، اما امروزو یادت باشه، برای کنکور باید ۳سال آخرو خوب بخونی تا ر ...

❤️😘

❤️😘

🌺💚موفق باشه

اگه عاشق درس ریاضیه بره ریاضی برا اسمش و اینکه برم مهندس میشم بهش بگو نره چون اگه بره تا اخر لیسانس هرسال کلی درس عجیب و غریب ریاضی هست اگه تو کلاس گوش میده زودیادمیگیره بره فقط

اگه عاشق درس ریاضیه بره ریاضی برا اسمش و اینکه برم مهندس میشم بهش بگو نره چون اگه بره تا اخر لیسانس ...

❤️

ب انسانی و تجربی اصلا علاقه نداره پدر مادرش هم نمیذارن بره هنر دیگه میمونه ریاضی😕

منم همین حرفو میزدم ک علاقه ندارم و فلان 

اخرشم دانشگاه دولتی قبول شدم 

ولی اصلااااا بدرد نمیخوره 

سخته کارم براش نیست

بره انسانی عالیه