2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نوشتن. روی پوست. و اطرافشون کاتب زیاد بوده

بالخره از بین رفته بعد 14000 سال تازه اگه باشه هم هیچییییی توش معلوم و قابل باز سازی نیست

یه صلوات می‌فرستی جهت حاجت رواییم😘
بالخره از بین رفته بعد 14000 سال تازه اگه باشه هم هیچییییی توش معلوم و قابل باز سازی نیست

خب تکرار شده. همون یک نوشته نبوده نسل به نسل تکرار شدن

قرآنی که میگن حضرت علی نوشته توی موزه کشور فرانسه هست

دیده دریا کنم و صبر به صحرا فکنم
وا نهج البلاغه و صحیفه سجادیه اگر ننوشتن بس چطور کتاب شده!!!؟؟؟

اصلا اینم ی سوال چطور کتاب حضرت علس بعد 14000 سال ب دستمون رسیذه حتی اگه مثلا دس ب دسم بشه نمیشه

یه صلوات می‌فرستی جهت حاجت رواییم😘

کتاب ابن سینا هست 

نوشته های هردوت هست 

نوشته راویان حدیث نباشه!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کتاب ابن سینا هست  نوشته های هردوت هست  نوشته راویان حدیث نباشه!؟

درضمن عزیزم معجزه بودن قرآن در همین مسئله هست که حتی یک کلمه با کتب خطی همون زمان، متفاوت نیست و هیچ نسخه ای غیر از همون اولی تاحالا نتونستن براش پیدا کنن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یکی بگه دارم میپوکم😐

تازه تو تاریخم میگه تو یه دورانی همشونو عوض عوض کردم مخالفان پیامبر 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من که هیچ کدومو قبول ندارم بخاطر این موضوع

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀