2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش دکتر لیلا ساریخانی انجام دادم بنظرم ایشون یه مجموعه کامل بودند . ازتجربه بالا  و  ظرافت کارشون گرفته  تا  رفتارو منش خودشون و دستیارشون . به هرکیم برسم معرفیشون میکنم .

لطفا با تبلیغات کذب با سرنوشت و سلامتی دیگران بازی نکن منم فریب تبلیغات همین جارو خوردم رفتم پیش لیل ...

سلام واقعا دکتر ساریخانی شیراز کارشون خوب نیست؟؟منم میخوام عمل کنم پیشش نوبت مشاوره گرفتم ولی الان اینجور گفتی تررسیدم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

خود دانی منو که زد ناقص کرد کل لابیام رو از ریشه کند اگر مهارت داشت که اینطوری عمل نمی‌کرد خواهشا بگ ...

من پیش یه دکتر دیگ همین شیراز عمل کردم ولی اسمشو نمیگم تبلیغ نشه،الان سه روز گذشته اصلا نه موقع انجامش درد داشتم نه بعدش،همه جا هم رفتم گشتم فردا برا معاینه میرم مطب 

و برام همشو نکند چون خودم تاکید کردم خیلی صبور و باوجدان بود خدا خیرش بده لابیاپلاستی و هودکتومی باهم ۸۵۰۰ با لیزر برام انجام داد بخیه نخورد 

البته باید دو سه هفته بگذره زخما برن تا ببینم نتیجه نهایی چجور میشه ولی تا الان راضی بودم 

اره ساریخانی خیلی طمعکاره بیست تومن میگیره،خیلی عمل حساسیه باید خییلی تحقیق کنین من چندساله میخاسم انجام بدم میترسیدم 

من پیش دکتر لیلا ساریخانی انجام دادم بنظرم ایشون یه مجموعه کامل بودند . ازتجربه بالا و ظرافت کارشو ...

اینقدر تبلیغ دروغ نکنین خدا یجای جوابتون میده بدترین دکتر هست و همه ی کسانی که پیشش عمل کردن ناراضی وپشیمون 

خواهشن خودتونو ندین دست این دکتر بیسواد

سلام واقعا دکتر ساریخانی شیراز کارشون خوب نیست؟؟منم میخوام عمل کنم پیشش نوبت مشاوره گرفتم ولی الان ا ...

خواهشن نرو من گول تبلیغات اینجا رو خوردم حتی قبل که بخاد شروع کنه ی پشیمونی اومد سراغم که هی بهم میگفت پاشو برو انجام نده اما من به ندای درونم گوش ندادم والانم یکماهه میگذره پشیمون و افسرده شدم