2777
2789
عنوان

تورو خدا کمککککک😭

87 بازدید | 10 پست

بچه ها کمکم کنید دوباره رفتم دکتر برای آمپول و سرم نوشت و زدم ولی باز مثل قبلم خوب نشدم روم به دیوار شکمم خیلی درد میکنه و حالت نفخ دارم و آروغ دارم بوی استفراغ داره و اسهالم چی بخورم خوب بشم؟😭

بعداز دوروز اسهال خوب میشی با مشورت پزشک میتدنی نصف قرص سپروفلوکسیسن هم بخوری خوب میشی

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

سیبو رنده کن بعد بهش نعناع بزن

قرص لوپرامید ودی سیکلومین واسه قطع اسهال وشکم درد بخور

عرق نعناع هم بخور

چایی نبات هم بخور

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دتست درد نکنه عزیزم خیلی ناراحتم

خواهش میکنم خوب میشی نگران نباش

❤شهدازنده ان...علامت زنده،اثرگذاری توعالمه..‌پس این زنده صداتومیشنوه ومیتونه واسطه شه وازخداحاجتت روبخواد...باشهدا رفیق شو...اونارفیقای خوبین!راستی یه شهیدمیشناسم به نام💚سیدمجتبی علمدار💚این شهیدمستجاب الدعوه هستن امکان نداره صداشون کنی وبی جواب بمونی..هروقت دلت گرفت یه زیارت عاشورا بخون واول واخرش۳باربگویازهرا...وازسید حاجاتت روبخواه.تااینجاهم ک اومدی یادت نره یه صلوات برای امام زمانت بفرستی🥰التماس دعا💕بااحترام درخواست دوستی رونمی پذیرم لطفا درخواست ندید تا مجبورنشم باکمال احترام ردتون کنم🙏🌹
دتست درد نکنه عزیزم خیلی ناراحتم

اینایی ک گفتمو انجام بده حتماخوب میشی

بنظرت خوب میشم؟خیلی وضعم خرابه😭

آره حتما

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

ممنون عزیز دلم امروز این قرص رو مصرف کردم حالم خیلی بهتره

خداروشکر🥰