2777
2789
عنوان

تاپیک جامع افزایش قد بعد ۲۰ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 141393 بازدید | 1269 پست
قوز داره؟ گودی کمر؟ پای پرانتزی بگو بچسبه به دیوار دستتو از زیر کمرش رد کن ببین رد میشه یا نه با ا ...

عزیزم من کنار دیوار ک وامیستم کمرم نمیچسبه به دیوار؟

ینی گودی دارم؟

برطرفش کنم چند سانتت بلند میشم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من کنار دیوار ک وامیستم کمرم نمیچسبه به دیوار؟ ینی گودی دارم؟ برطرفش کنم چند سانتت بلند میشم ...

با اجاره شبگرد 

اگه دستت راحت رد میشه اره داری 

حدودا   ۱ اینچ تا  ۱/۵  بستگی داره چقدر باشه 

استاتر عزیز یه سوال دیگم دارم فقط برای حرکات اصلاحیه؟ ینی اگر هیچ مسکل اصلاحی نداشته باشیم با ورزش ...

رشد استخونی نه نداری 

اما میتونی غضروف های پشتت رو تقویت کنی که حدودا میشه ۲ اینچ

سلااام ۳ روزه جاییم انجام ندادم از فردا😉❤

باش😁

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
عزیزم من کنار دیوار ک وامیستم کمرم نمیچسبه به دیوار؟ ینی گودی دارم؟ برطرفش کنم چند سانتت بلند میشم ...

بله داری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
با اجاره شبگرد  اگه دستت راحت رد میشه اره داری  حدودا   ۱ اینچ تا  ...

شما اپلیکیشنی یا pdfنمیشناسی ک حرکات اصلاحی برای رفع گودی کمر رو بده؟

ممنون میشم بهم معرفی کنین

مامانمم داشت یه چنل تو یوتیوب پیدا کردم رفع شد گودیش

ادرس چنلو میدی لطفا

💓گزارش دوشنبه ۲۸ تیر💓

سابلیمینال✅

۱۰۰ طناب✅

پریدن به بالا✅

بارفیکس✅

قوز بند✅

شیر و پودر ✅

اپیلکیشن افزایش قد✅

دخترم امروز روز نهم اپلیکیشن هست تقریبا یک و نیم سانت قد کشیده😁

وااای چ عااالی

چند سالشه😍

عزیزم بنظرت میتونم اول ورزش برا کل بدنو انجام بدم بعدش ورزش با اپلیکیشن قد؟؟ مشکلی نداره؟ 

ن مشکلی نداره عالیه

2790
2778
2791
2779
2792