2777
2789
عنوان

عیب جویی

106 بازدید | 5 پست

"مولانا" میفرمایند : اگر در برادر خود عیب می بینی ، آن عیب در توست که در او میبینی.

عالَم همچون آیینه است که نقش خود را در آن میبینی آن عیب را از خود جدا کن زیرا آنچه از او می رنجی ، از خود می رنجی !!

📕 فیه ما فیه

👤 مولانا

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینستا و توییتر دست دولت نیستن بخاطر همین مردم آزادن اونجا نظر بدن اگه این دو فضا هم دست دولت ...

تا به حال قوانین این سایت رو خوندید؟ 

هیچ کجاش نیومده که بحث سیاسی ممنوعه. همونطور که بقیه فصاهای مجازی اینطور نیست. شما میگید اینستا و تویتر دست دولت نیست مگه تلگرام بود؟ یا نکنه فکرمیکنید حالا که این نرم افزارها ساخت ایران نیست فتا توانایی ردگیری افراد رو نداره؟؟؟

اگه قوانین سایتو بخونید اون چیزی که ممنوع هست توهین و تهمت و شایعه پراکنی هست. که خب هر عقلی میپذیره.

حالا این سایت داره واسه راحت تر مدیریت شدن و برای اینکه هیچ کدوم سلایق های مختلف کاربرا رو از دست نده، اعلام میکنه که نه بحث سیاسی ممنوع و ا اونطرف نمیتونه این بند رو داخل قوانینش وارد کنه. چون مطابق با قوانین کشور نیست

و در ضمن همین اینستا که احتمالا شما ادعا میکنید خیلی ازادی بیان داره چرا عکس های شهید سلیمانی و هر مطلبی درباره اش گداشته بشه کاربر رو مسدود میکنه؟

چرا فیس بوک پرس تیوی رو مسدود کرد؟ کلا پرس تیوی رو تلویزیون خیلی از اروپاییها نمیگیره.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
تا به حال قوانین این سایت رو خوندید؟  هیچ کجاش نیومده که بحث سیاسی ممنوعه. همونطور که بقیه فصا ...

بله عزیزم نظر شما هم محترمه .

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿