2821
2789
عنوان

برق شماهم؟😑

288 بازدید | 38 پست

برق شماهم دم به دیقه میره😑😑😑

برق میره و آب هم قطع میشه آسانسور قطع میشه اجاق گاز روشن نمیشه وای فای قطع میشه ریموت بالا نمیاد😶

خدایا این دیگه چه وضعشه

‏پشت این پنجره جز هیچِ بزرگ هیچی نیست!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان باید خدا رو شکر کنم که اینطور نیستیم⁦ಥ_ಥ⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

دیروز ۶،۷ ساعت برق نداشتم 

گوشتام آب شدن تو فریزر ، خون راه افتاد تو آشپزخونه و فریزرم😭

تو خواب دیدم مثل قدیم 😔 داره بهم میخنده زهرا (س) ... زخم منو رها کنید ... خودش میاد میبنده زهرا(س)😭

آخر الزمانه😂

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

چرا همه یکی درمیون درمورد قطع برق تاپیک میزنن یکی بزنه خب بقیه بیان نظر بدن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اجاق گازتو ن برقی یا گازی؟

فندکش برقیه دیه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

خوبه اینهمه کرونا هست خواهرم اکسیژن استفاده میکنه دیروز دستگاهش شارژ مداشت برقم ک رفت داشت خفه میشد

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
2824
2823
2791
2779
2792