2821
2789
عنوان

لطفا بیاین😔😔

106 بازدید | 10 پست

بچه ها بابام یه چندوقته خیلی خیلی تو دار شده دیگه باهامون حرف نمیزنه میگه قلبم داره میزنه بیرون از سینم خونه نشین شده بزور میره سرکار همش بی قراره هرچی میگیم بیا بریم دکتر نمیاد ما۶تا دختریمو یه این پدر یه برادر معلول هم دارم دیگ واقعا ماهم خسته شدیم...بچه ها دارویی چیزی هس کدخودمون بهش بدیم واقعا من روزی ده بار بهش میگم بیا بریم دکتر بدتر عصبی میشه😔😔

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدبرع دکترشش تادخترداره خب شماکمکش کنین نره سرکار

عزیزم نمیره سرکار دکترم هرچقد میکنیم نمیاد بچه نیس ک بغل کنیم ببریم...

مشکل قلبش نیست بنظرم.مشکل دیگه ای ،ازش بپرسید

هرچی بهش میگیم میگی خود بخود اینجور شدم کلا حرف نمیزنه

ترکیب گل‌گاوزبان و سنبل‌الطیب را امتحان کنید. اگر مقداری نبات و کمی لیموعمانی هم اضافه کنید عاليه. واسه آرامش مخصوصا قبل از خواب خوبه

البته حواستون به سوابق بيماري پدرتون باشه مثلا اگر دارويي مصرف ميكنن يه موقع تداخل نداشته باشن با هم

ترکیب گل‌گاوزبان و سنبل‌الطیب را امتحان کنید. اگر مقداری نبات و کمی لیموعمانی هم اضافه کنید عا ...

مرسی دوست خوبم از راهنمایتون فقط قرص دیابت مصرف میکنه

مرسی دوست خوبم از راهنمایتون فقط قرص دیابت مصرف میکنه

نبات رو حذف كنيد عزيزم

فقط چند تا نكته گلم:

• اگر قصد داريد گل گاوزبان رو به تنهايي بديد و پدرتون هم فشار خون بالا دارن حتما با ليمو عماني بهشون بديد (چون گل گاو زبون فشار رو ميبره بالا)

• اين دمنوش چون تركيب ميشه با سنبل الطيب و سنبل الطيب هم  باعث كاهش فشار خون و قند خون ميشه ، متعادلش ميكنه ديگه ليمو هم كه بندازيد خوبه
2790
2823
2791
2779
2792