2821
2789
عنوان

مردم جلاد شدن

171 بازدید | 11 پست

هر روز یه خبر تیکه تیکه کردن کشتن و جنایی دارم میشنوم انقدر منزجر شدم میخوام بالا بیارم هرچی خودمو سرگرم میکنم یادم بره دوباره یه خبر دیگه 

واقعا میدونم هرچیم خودمو سرگرم کنم روحیم پایینه اصلا روحیه به کنار راه حل برای اینکه سطح انسانیت مردم بیاد بالا چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون حالم بدمیشه سعی میکنم خودموسرگرم کنم ویادم بره همشم به خودم میگم همش دروغه میخان مردموسرگرم کنن چرتوپرت درست میکنن اینجوری خیلی بهترم 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

نمیگم خبر بد وجود نداره نمیگم همه عالی و استانداردیم ولی باور کن با این وضعیت اقتصاد با این وضعیت امنیت روانی و شغلی ما والا مردم خوبی هستیم !!!!!هنوزم باهم مهربونیم گاهی هنوزم دست دل همو میگیریم اگر پدر  قاتل روانی هست کلی هم ادم خوب هست این گوشه کنارا دارن جون میکنن برای بچه هاشون بدون  هیچ ادعایی خودم دیروز شنیدم یه راننده اتوبوس جاده ای کیف با  چهارصد گرم طلا و یه مقدار دلار رو پس داده به صاحبش خوب اگر این ادم شریف نیست پس کی شریفه 

خوبا روهم ببین دلتو تاریک نکن

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

از خیلی زمانهای پیش بوده و هست الان راحتتر خبرشون نشر میشه آدم اگه به خوی وحشیش پرو بال و بده همینطوری میتازونه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱