2777
2789
عنوان

خونواده عجیب همسر😐

187 بازدید | 11 پست

سلام دوستان بجز شما کسی رو ندارم مرسی ک به حرفام گوش میدین 

من پدر مادر شوهرم کرونا گرفتن و ما توی ی ساختمون زندگی میکنیم امشب که خوب شدن به پسرشون کلی غر زدن به ما احوالپرسی نمیکنی درصورتی که همیشه جویا احوالشون بود و براشون خرید می‌کرد و گفتن ما الکی به همه گفتیم عروس مون برامون غذا میده چرا غذا نپختید ما حالمون خوب نبود درصورتی ک حالشون آنچنان بد هم نبود و من براشون ی بار سوپ گذاشتم یه بار حلیم گندم یه بار عدسی یه بارم شله زرد یا دمنوش میذاشتم دم در خونشون که بردارن 

الان ناراحت شدم از حرفشون به نظرتون مشکل از منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره...مشکل از شماست...از اونجا برو مستأجری...ولی اونجا نمون...همسایه خانواده شوهرو من کشیدم...همیشه طبق طبق گله دارن از آدم...همیشه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
آخه دختر ندارن ولی اونجوری نبودن ک نتونن را برن و اینا سرحال بودن

نه گلم به اندازه کافی رسیدگی کردی بهشون،اونا پرتوقعن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آخه دختر ندارن ولی اونجوری نبودن ک نتونن را برن و اینا سرحال بودن

اها 

خب دیگه اینجور که میگی میتونستن غذا درست کنن 

شمام که میگی براشون بردی دیگه چرا باید همچین رفتاری داشته باشن اخه

آره...مشکل از شماست...از اونجا برو مستأجری...ولی اونجا نمون...همسایه خانواده شوهرو من کشیدم...همیشه ...

اره من از خدامه برم مستاجر بشم و کنار اینا نباشم.دیروز میگه من عروس گرفتم کارامو انجام بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

واقعا همینه همش میگن چرا خابین چرا بیدارین چرا غذا نپختی چرا ال نکردی 

بخدا من شش ماهه تازه فهمیدم زندگی چیه...خونمونو جابه جا کردیم..اومدیم جای دیگه...

مال من بد نبودن...ولی خب بدون دخالت هم نبودن...و خیلی هم فرق میزاشتن...فک کن شش سال همسایه دیوار به دیوار بودیم..سراغی ازمون نمیگرفتن که مردین یا زنده..اون وقت میرفتن خونه اون پسرشون که شهر دیگه هست و چهارساعت از ما دوره...شوهرم خیلی ناراحت میشد...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم