2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست
بعدش که میره اتاقو خوب زیر و رو کن شاید چیزی مبندازه تو اتاق

شوهرم بهش شک کرده گفتش میره توام برو پشت سرش به من چشم میزاره تا برم دنبال کار یکدفعه میره بخواد بره آینه نگاه کنه نه هاااپیش از پرو خیلی روکه مامانم میگه بیمارستان به خاطره زایمان بستری بودی به بهونه که بیاد به بچه هات سر بزنه دستشو به کمرش زده بود خونرو میگشت یعنی خونه ی مامانم اینارو

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه....... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم بهش شک کرده گفتش میره توام برو پشت سرش به من چشم میزاره تا برم دنبال کار یکدفعه میره بخواد بره ...

شاید فقط فضوله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

استارتر قرآن تو خونه باشه خیلی خوبه همیشه بزار و وقت اذان درها رو باز بزار و صدای اذن رو زیاد کن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
همون ولی دعوا بدش چیه شک نداره 

چی بگم والا ما یه عروس عمو داریم هربار بیاد خونه بابام یه اتفاق بدی میوفته اهل جادو اینام نیست انگار انرژی منفی داره

چی بگم والا ما یه عروس عمو داریم هربار بیاد خونه بابام یه اتفاق بدی میوفته اهل جادو اینام نیست انگار ...

الان چند روزه ازماه رمضان نمیان خیلی راحتم 

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه....... 
الان چند روزه ازماه رمضان نمیان خیلی راحتم 

هروقت قراره بیاد یه کوچولو صدقه بزار 

قدرت خدا از همه این مسایل بیشتره پس نگران نباش