2777
2789

سلام 

اینایی که گفتی به چه صورت بود روندشون 

چندروز طول میکشید وزن کم کنی

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام  اینایی که گفتی به چه صورت بود روندشون  چندروز طول میکشید وزن کم کنی

من تو ۳ماه بخدا ۲۰کیلو کم مردم ولی بعدش رعایت نکردم سایزم از ۴۸رسید به ۴۲ بعداز هروعده میخوردم و اشتهامو میگرفت

واسه من تاثیر نداشت فقط شکم پیچ می گرفتم و...

ماله من اسلیم مکس بود گیاهیه البته کسایی بودن نتیجه گرفته بودن ولی واسه من نتیجه نداد

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃

چرا خودتو داغون میکنی ؟ بخدا ترسناکن این قرص ها بعدا عوارض نشون میدن .اون موقع دیگه پشیمونی فایده نداره  تنها راه حل کنترل اشتهات هستش .ببین وقتی غذا میخوری کم بکش واسه خودت وقتی تموم شد بشقابت رو بردار از سر سفره پاشو خودتو مشغول کن بخدا واسه من خیلی جواب داده ها الان من ۲۲ کیلو کم کردم بدون قرص 😍

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
چرا خودتو داغون میکنی ؟ بخدا ترسناکن این قرص ها بعدا عوارض نشون میدن .اون موقع دیگه پشیمونی فایده ند ...

حالا من کم میخورم وزنمم بالا میره فکر کن متابولیسمم بخاطر سردی بدنم تعطیله. گرمی جاتم حساسیت میاره. قشنگ بلاتکلیفم

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃

[QUOTE=191847931]حالا من کم میخورم وزنمم بالا میره فکر کن متابولیسمم بخاطر سردی بدنم تعطیله. گرمی جاتم حساسیت میاره. ...[/QUOT خب تو میتونی نعنا خشک تو غذاهات زیاد استفاده کنی مصلح سردیجات میشه .فکر نکنم باعث حساسیت بشه .مادر شوهر من همیشه یه شیشه نعنا دم دستش هست تو ۹۰ درصد غذاهاش استفاده میکنه ماشالله خیلی خوب مونده .چون دیابت و فشار خون داره از عسل و خرما و چیزای شیرین اصلا استفاده نمیکنه .همین نعنا سردی رو کاملا از بین میبره .اگه تونستی بعضی اوقات چای نعنا درست کن بخور 

باران ببارد اما💐گاهی رسی به جایی🌻جز آرزو نشاید🌹سودای خشکسالی💖
[QUOTE=191847931]حالا من کم میخورم وزنمم بالا میره فکر کن متابولیسمم بخاطر سردی بدنم تعطیله. گرمی جا ...

اتفاقا دیروز یکی بهم گفت درست کردم خوردم. ممنون عزیزم.پس ادامه میدمش.😘😘

من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)

https://chat.whatsapp.com/EjHTBtHus1c1qawBYEy186

اگه لینک کار نداد به 09107248797 داخل واتس اپ پیام بدین

حالا من کم میخورم وزنمم بالا میره فکر کن متابولیسمم بخاطر سردی بدنم تعطیله. گرمی جاتم حساسیت میاره. ...

من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)

https://chat.whatsapp.com/EjHTBtHus1c1qawBYEy186

اگه لینک کار نداد به 09107248797 داخل واتس اپ پیام بدین