2821
2789
عنوان

بیبی چک

153 بازدید | 14 پست

تاپیکای قبلم هست دوتادیروز زدم هاله انداخت امروز منفی چرا

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

چن روزازموعدتون گذشته

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگه میخای مطمن شی آزمایش بده بیبی همیشه هم درست جواب نمیده من سر دخترم سه بار زدم منفی بود ولی دلم آروم نمی‌گرفت رفتم آزمایش دادم مثبت شد الانم که 6ماهشه😍

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞
عزیزم اگه میخای مطمن شی آزمایش بده بیبی همیشه هم درست جواب نمیده من سر دخترم سه بار زدم منفی بود ولی ...

خداحفظش کنع

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
چرا ازمایش نمیدی خودتو راحت کنی؟؟؟

شاید زودباشه الانم دسترسی ندارم

استرس داری ک‌تاپیک میزنی جیگر  چقدر از موعدت گذشته؟؟

خیلی وقته شاید ی ماه اخه پریودام نامنظم

خیلی وقته شاید ی ماه اخه پریودام نامنظم

ای بابا 

ان شالله ک ب زودی مامان بشی گلم

سوره ذاریات رو بخون ب نیت حاجتت 

ازمایشم بده ، ان شالله خبر خوش بیاریییی

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
ای بابا  ان شالله ک ب زودی مامان بشی گلم سوره ذاریات رو بخون ب نیت حاجتت  ازمایشم بده ، ...

ممنونم عزیزم

2790
2823
2791
2779
2792